Skip to content

(foto) Un club cu design suprarealist inspirat de David Lynch s-a deschis in Ibiza. Noua destinatie se numeste El Silencio, iar restaurantul face parte din grupul condus de Pharrell Williams

Considerata insula cu cele mai multe petreceri din Mediterana, Ibiza are acum un nou loc de intalnire pentru petrecareti si nu numai, El Silencio, clubul deschis dupa modelul Silencio Paris, clubul inspirat din decorurile extravagante ale regizorului David Lynch.

Daca sunteti deja familiari cu filmele lui David Lynch, noul club o sa para o prelungire fireasca a celebrului regizor, fiind la fel de suprarealist ca restul creatiilor sale.

El Silencio este situat chiar pe plaja, iar spatiul este decorat cu tentacule imense din tesatura, buze uriase si scaune batante. Decoratiunile au fost create de Miranda Makaroff, o artista care este cunoscuta pentru tendintele sale de a creea locuri instagramabile. Clubul este amplasat pe fundalul Cala Moli, o plaja salbatica foarte cunoscuta a anilor ’70.

Clubul se afla in partea de est a insulei, iar petrecaretii se bucura la muzica de tip DJ set si cocktailuri colorate, servite chiar de Diego Cabrera, proprietarul Salmon Guru, inclus in cele mai bune 50 de baruri din lume. Locul are si un restaurant integrat, de inspiratie baleara, care este sustinut de grupul de street food ToShare, unde proprietar este Pharrell Williams. Intregul concept are la baza si implicarea localnicilor, folosind atat elemente de design locale, cat si retete si ingrediente din regiune.

La deschiderea oficiala, reprezentantii clubului El Silencio au anuntat ca acesta va fi un spatiu pentru creativii globali, urmarind trendul de tip pop-up creat de catre brand si in timpul Miami Art Basel, Festivalul de Film de la Cannes, Bienala de la Venetia sau Serpentine Gallery Future Contemporaries din Londra.

Spatiul din Ibiza este creat pentru a oferi inclusiv program cultural, proiectii, muzica si evenimente, intr-un mod similar cu Silencio din Paris. Acesta este al doilea club cu viziunea regizorului David Lynch, primul Club Silencio fiind deschis la Paris in 2011, pe baza decorului filmului sau din 2001, “Mulholland Drive”.  Clubul parizian este exclusiv pentru membri si are propria sa sala de concerte, biblioteca si cinematograf.

Citește în continuare