Skip to content

Coloana sonora a serialului Seinfeld va fi lansata oficial pentru prima data. Vor fi 33 de piese, cateva care nu au fost difuzate niciodata

Coloana sonora a serialului Seinfeld va fi lansata oficial pentru prima data, iar colectia de 33 de piese a fost selectata manual de compozitorul Jonathan Wolff. Evenimentul marcheaza 23 de ani de la ultimul episod al celebrului serial, care a rulat pe NBC in perioada 1989-1998.

Coloana sonora Seinfeld este lansata oficial astazi pe toate platformele de streaming de muzica prin WaterTower, iar albumul cu 33 de piese va marca prima data cand muzica este ascultata in afara contextului serialului.

Pentru publicatia Variety, compozitorul Jonathan Wolff a spus ca a trebuit sa se intoarca la cele noua sezoane ale seriei pentru a asambla piesele.

Wolff este un compozitor cunoscut pentru munca in televiziune, care a creat si temele pentru serialele Will & Grace si Caroline In The City, printre altele.

Albumul va include, de asemenea, muzica care a fost menita sa fie inclusa in distributia serialului, dar niciodata difuzata. De exemplu, exista un episod in care Elaine se intalneste cu un saxofon, iar unele scene care au ajuns sa fie taiate au fost filmate intr-un club de jazz.

„Gama de stiluri este surprinzator de larga: hip-hop pentru „Kramer’s Pimpwalk”, chitare pentru „Jerry the Mailman ”, o atmosfera de tip „Misiune: imposibila” pentru „Jerry vs. Newman Chase”, thriller de suspans pentru „Cable Guy vs. Kramer Chase”, rock din anii ’90 pentru „Kramer’s Boombox”, misticismul estic pentru „Peterman in Burmese Jungle” si blues vintage pentru chitara si armonica pentru „Waiting for the Verdict” din finalul seriei,” povesteste Wolff, citat de Variety.

De curand, Jerry Seinfeld a fost anuntat ca regizor pentru productia Unfrosted, un nou film Netflix despre Pop-Tarts. Comediantul este asteptat sa joace în el, filmul fiind scris de catre acesta cu scriitorul serialului Seinfeld, Spike Feresten si cu Barry Marder.

Melodiile pot fi ascultate pe pagina de Youtube a WaterTower, aici sau pe Spotify.

Creat de Larry David si Jerry Seinfeld, serialul Seinfeld este unul dintre cele mai populare sitcomuri americane.

Jerry Seinfeld joaca rolul unui comediant, care are 3 prieteni apropiati, George (Jason Alexander), un individ complexat si adesea mincinos, vecinul excentric, Kramer (Michael Richards) si fosta sa prietena, Elaine (Julia Louis-Dreyfus).

Productia tv a rulat pe ecrane timp de 9 sezoane, cu 180 de episoade in total.

Conform informatiilor care au aparut in presa, cand ultimul episod al serialului a fost transmis, pe 14 mai 1998, acesta a fost vizionat de 76 milioane de telespectatori.

Citește în continuare