Skip to content

David Guetta si Sia au lansat al noualea single impreuna, „Let’s Love”.

Sia si David Guetta s-au reunit pentru a lansa un nou single intitulat „Let’s Love”. Colaborarile lor au devenit o reteta a succesului iar noua melodie este a noua dintr-o serie de hituri care a inceput cu „Titanium” si a continuat cu „Wild One Two”, „She Wolf (Falling to Pieces)”, „The Whisperer”, „Bang My Head”, „Helium”, „Flames” si „Light Headed”.

Guetta a povestit ca in perioada izolarii a fost incredibil de inspirat sa creeze muzica plina de optimism: „Imi place sa produc piese de club, dar in acelasi timp, mai ales acum, simt sa creez melodii care dau o stare de bine. ‘Let’s Love’ este despre dragoste, speranta si a aduce oamenii impreuna, si, inca o data, Sia s-a descurcat perfect cu interpretarea vocala.

„Let’s Love” este o piesa dance dominata de vocea puternica a Siei. Versurile incurajeaza la depasirea oricarui obstacol.

Colaborarile lui Guetta cu alti artisti din industria muzicala au devenit intotdeauna hituri uriase in topurile radio si in cluburi, inclusiv „Titanium”, care a fost primul sau single lansat alaturi de Sia.

Prin evenimentele sale caritabile desfasurate online la inceputul acestui an din Miami si New York, „United At Home”, renumitul DJ a strans peste 1,5 milioane de dolari ca ajutor COVID-19.

Nascut si crescut la Paris, David Guetta a devenit unul dintre cei mai recunoscuti DJ-i si compozitori din lume si a vandut peste 30 de milioane de single-uri la nivel mondial.

Succesul international al lui Guetta a inceput cu albumul „One Love”, aparut in august 2009, care a inclus favoritele fanilor printre care „When Love Takes Over”, „Gettin ‘Over You” si „Memories”.

Recent, Sia a lansat melodia „Riding On My Bike”, care face parte de pe compilatia „At Home With The Kids”, un proiect caritabil realizat impreuna cu Atlantic Records.

Materialul contine 23 de cantece pentru copii atat clasice, cat si piese originale noi. Toate veniturile vor fi donate organizatiei „Salvati copiii!”.

Pe albumul digital „At Home With The Kids”, alaturi de Sia, contribuie si artisti precum Tove Lo, Chromeo, Portugal. The Man si Midland.

In aceasta toamna, este programata pentru lansare drama muzicala „Music”, compusa si regizata de Sia.

Scenariul filmului a fost scris de cantareata impreuna cu Dallas Clayton, autor american de carti pentru copii. Din distributie fac parte Kate Hudson, Maddie Ziegler (dansatoarea din videoclipurile „Chandelier” si „Elastic Heart”) si Leslie Odom Jr.

Sia a anuntat proiectul inca din 2015, la Festivalul de Film de la Venetia. Este povestea unei adolescente diagnosticata cu autism (jucata de Maddie Ziegler), care se trezeste ingrijita de sora ei, traficanta de droguri (Kate Hudson).

Sia a scris 10 piese pentru noul film, printre care „Together”, melodia principala de pe coloana sonora a acestuia.

Citește în continuare