Skip to content

Ed Sheeran a anuntat un concert global transmis in direct online. Evenimentul are loc pe 5 decembrie pe Amazon Music si poate fi urmarit si din Romania

Ed Sheeran Credit Profimedia

Ed Sheeran a anuntat un concert global transmis in direct, The Equals Live Experience, care va avea loc la Alexandra Palace din Londra, pe 5 decembrie 2021. Cantaretul si compozitorul isi va prezenta noul album „=” in timpul acestui concert, care va fi redat in intreaga lume  prin Amazon Music.

Fanii din intreaga lume vor putea urmari concertul prin aplicatia Amazon Music, canalul Amazon Music pe Twitch si Prime Video.

Ed Sheeran urmeaza sa plece anul viitor intr-un turneu in Marea Britanie si Irlanda. De asemenea, acesta si-a anuntat prezenta intr-un spectacol de Craciun la Londra si va fi parte din evenimentul dedicat sarbatorilor de iarna, Capital’s Jingle Bell Ball 2021, care va avea loc pe O2 Arena la Londra.

Anul acesta, artistul a mai avut un concert virtual, pe 25 iunie, pentru UEFA Euro 2020 Show, care a fost intr-o transmisiune live pe TikTok.

Ed Sheeran a concertat in Romania pe 3 iulie 2019, in fata a 46.000 de fani prezenti pe Arena Nationala.

Pasiunea pe care Ed Sheeran o pune in piesele si in showurile sale s-a simtit si la Bucuresti, pe 3 iulie 2019, atunci cand artistul a concertat pe Arena Nationala in fata a 46.000 de fani. In deschidere, au cantat Zara Larsson si James Bay, iar Ed Sheeran a fost “acompaniat”, ca de obicei, numai de chitarele sale si de pedala de loop, atmosfera fiind una impresionanta.

La ora 21:00 fix, artistul a urcat pe scena si a deschis concertul cu “Castle on the Hill”. Din playlist nu au lipsit piese de pe albumul “Divide”, lansat in 2017, dar si hituri precum “I See Fire”, “Thinking Out Loud”, “Perfect” si “Shape of You”.

In anul 2019, Publicatia Pollstar a confirmat ca turneul lui Ed Sheeran, DIVIDE TOUR, a devenit cel mai mare turneu al tuturor timpurilor.

Ed Sheeran a stabilit pe 2 august 2019, un nou record. Dupa reprezentatia de la Hanovra, Germania, “Divide Tour” a devenit “cel mai mare turneu al tuturor timpurilor”, depasind  performanta celor de la U2, inregistrata in 2011 cu turneul 360°.

Turneul “Divide” a fost sustinut de Ed Sheeran vreme de doi ani, iar artistul a cantat in peste 200 de orase Europa, America, Asia și Africa. Ultimul sau show a avut loc la Ipswich’s Chantry Park, in 2019, orasul in care s-a nascut. Atunci artistul a facut anuntul retragerii sale temporare.

 „Asa cum poate stiti, sau poate ca nu stiti, am sustinut turneul „Divide” vreme de doi ani, iar aceasta este ultima zi a acestui intreg turneu. Simt un gust dulce-amarui in legatura cu asta. Ma bucur ca sunteti aici si ca incheiem turneul in Ipswich. Acesta va fi ultimul meu concert pentru, probabil, urmatoarele 18 luni”, a anuntat atunci Ed Sheeran. Acesta a anuntat ca vrea sa petreaca mai mult timp alaturi de sotia sa. Artistul s-a reintors de curand pe scena.

Citește în continuare