Skip to content

Ellen Pompeo paraseste „Anatomia lui Grey”. A fost difuzat ultimul episod din sezonul 19 al productiei care dureaza de 17 ani

Sezonul 19 din „Anatomia lui Grey” se incheie astazi, acesta avand doar 7 episoade, unul dintre motive fiind retragerea lui Ellen Pompeo, actrita care joaca rolul lui Meredith Grey.

Producatorii au anuntat ca reiau sezonul din 23 februarie 2023, insa fara Meredith Grey, personajul principal al seriei – informatia fiind disponibila in acest trailer de promovare.

Ideea nu este o surpriza pentru fanii din intreaga lume, episoadele din acest sezon au mentionat ca Meredith a luat decizia de a se muta la Boston, pentru ca fiica ei Zola vrea la una dintre scolile din acel oras, iar Jackson (Jesse Williams) i-a oferit lui Meredith un post pentru cercetarea Alzheimer. Mai mult, casa pe care a construit-o cu Derek a luat foc, ceea ce ajuta la inchiderea unei alte etape din viata lui Meredith Grey.

Dupa cum a dezvaluit publicatiei Deadline in luna august, Ellen Pompeo isi reduce prezenta pe ecran in „Anatomia lui Grey”, urmand ca plecarea ei din serial sa fie in sezonul 20. Totodata, presa de specialitate mentioneaza ca ea ramane producator executiv si va fi in continuare vocea pentru toate episoadele din acest nou sezon.

In asteptarea plecarii lui Ellen Pompeo ca personajul principal al filmului, din aceasta toamna a fost introdus un nou grup de stagiari. Din lista de distributie a sezonului 19 fac parte cinci noi actori, Harry Shum Jr., Adelina Kane, Alexis Floyd, Niko Terho si Midori Francis.

Adelaide Kane, cunoscuta publicului din Romania din serialul SEAL, disponibil pe AXN, este cea mai noua actrita in distributia „Anatomia lui Grey”, productia ajunsa la sezonul al 19-le si semnata de Shonda Rhimes.

De-a lungul timpului, o serie de televiziuni locale au cumparat drepturile de difuzare pentru „Anatomia lui Grey”, dar niciuna nu a difuzat serialul in intregime. Acum, publicul din Romania poate viziona toate sezoanele, inclusiv sezonul 19, pe platforma Disney+.

Serialul „Anatomia lui Grey” este unul dintre cele mai longevive si iubite productii tv, care a implinit 17 ani pe 27 martie 2022, si a avut sezonul 16 scurtat, din cauza pandemiei de coronavirus, cu doar 21 de episoade, fiind intrerupt pe 13 martie 2020. Echipa filmului a donat din recuzita platoului de filmare stocul de combinezoane, halate, masti si manusi.

In sezonul 18, serialul a readus-o in atentia publicului pe Kate Walsh, ca dr. Addison Forbes Montgomery, care a aparut pentru prima oara in primul sezon al cunoscutei serii „Grey’s Anatomy”, insa a disparut o data cu sezonul 3, creatoarea seriei, Shonda Rhimes, oferindu-i alt serial, „Private Practice”, pentru care aceeasi dr. Addison s-a mutat la Los Angeles.

Citește în continuare