Skip to content

Experienta Urban.ro: Mergeti la repetitiile balerinilor de la Bolshoi Moscova si Mariinsky Sankt Peterburg. Gala Stelelor Baletului Rus e pe 9 martie la Bucuresti.

Urban.ro lanseaza un concurs in colaborare cu organizatorii spectacolului Gala Stelelor Baletului Rus, pentru o experienta exceptionala dedicata iubitorilor de balet.

Pentru 3 cititori si insotitorii lor avem acces la repetitiile celebrelor companii de balet Bolshoi Moscova si Mariinsky Sankt Peterburg care vin in Bucuresti pentru un spectacol exceptional pe 9 martie.

Ce trebuie sa faceti pentru a intra la tragerea la sorti pentru aceasta experienta?

Trimiteti pe adresa [email protected] un bilet de la un spectacol la care ati fost in luna februarie a acestui an – poate sa fie film, teatru, concert.

Puteti trimite fotografiile cu biletele dvs pana pe 6 martie la ora 12.00. Castigatorii experientei Urban.ro vor fi anuntati pe 7 martie la ora 12.00.

Atentie! Experienta participarii la repetitii are loc in data spectacolului, 9 martie, in prima parte a zilei (ca sa stiti cum va organizati programul).In cadrul aceleiasi experiente veti putea dialoga cu una dintre cele mai mari vedete ale celor doua companii, intr-o conversatie privata.

Pe 9 martie putem vedea la Bucuresti Gala Stelelor Baletului Rus, un spectacol defasurat intr-un décor 3D multimedia care reuneste unii dintre cei mai talentati balerini de la Bolshoi Moscova si Mariinsky Sankt Peterburg.

Gala Balatului Rus isi propune sa puna laolalta clasicul si eleganta baletului, mai ales cand ii are drept protagonisti pe unele dintre vedetele celei mai bune scoli de balet din lume, cu eleganta si rafinamentul adus in zona moderna. Va fi o seara a rafinamentului nu doar pe scena, ci si in afara ei.

update:

Castigatorii sunt:

Cristina Enachescu

Maria Dombrov

Ioan preda

Citește în continuare