Skip to content

Experienta Urban.ro: In culisele musicalului We Will Rock You

„We will rock you” este una dintre cele mai spectaculoase productii de musical care a fost realizata la noi in ultimii ani.

Intr-o tara in care nu avem inca o cultura a musicalului si nici o scoala de specialitate care sa pregateasca actori specializati in musical, atat publicul cat si companiile producatoare ale unor asemenea show-uri se dezvolta impreuna.

Urban.ro a oferit o experienta speciala in culisele „We will rock you” pentru trei cititori care ne-au aratat ca merg la teatru, film etc si … platesc bilet.

Aceasta este regula prin care puteti sa va inscrieti pentru experientele urban.ro: sa faceti dovada ca ati platit bilet la un spectacol in luna in care se ofera oportunitatea experientei.

We will rock you, musicalul bazat pe hiturile trupei Queen, regizat de Razvan Mazilu, a fost vazut pana acum de aproape 15.000 de spectatori

Cu o scenografie care aminteste de legendarele concerte de pe stadionul Wembley si o poveste despre tinerii care vor ss schimbe lumea prin puterea creatiei autentice, musicalul We will rock you a emotionat publicul, dar a si generat hohote de ras cu o combinatie de momente in care au exploatat hiturile trupei Queen.

In cifre We Will Rock You! Romania inseamna:

25 de actori pe scena si 6 muzicieni care canta live.

75 de mp de LED-uri

aproape 100 de oameni în echipa de producție ( dintre care aproape 20 pentru costume, make-up, efecte speciale si peruci)

scenotehnica de peste 50 de tone

elemente de decor construite in Olanda special pentru acest show

animație creata special de Les Ateliers Nomade

We Will Rock You! este o productie WonderTheatre.

Regia, coregrafia si costumele Razvan Mazilu

Distributia: Loredana, Razvan Vasilescu, Adrian Nour, Lucian Ionescu, adolescenta Mara Căptaru, Ciprian Teodorescu, Mihai Munteniță, Ion Radu Burlan,  Maria Alexievici, Luiza Cobori, Cristina Danu, Ana Maria Ivan, Alexa Niculae, Silviu Mircescu, Radu Mitrea, Vlad Nicolici, Alex Stefanescu, Horea Suciu.

Iata o parte din experienta din culise traita de cititorii Urban.ro

Citește în continuare