Skip to content

Felicitarea de Craciun a familiei printului de Wales pastreaza traditia tinutelor relaxante in jeans. Galerie foto cu cele mai frumoase felicitari de Craciun ale familiei peste ani

Kate Middleton si Printul William au dezvaluit un nou portret al familiei lor – inclusiv al celor trei copii ai lor, Printul George, 9 ani, Printesa Charlotte, 7 ani, si Printul Louis, 4 ani – care va fi folosit ca felicitare de sarbatori in acest an.

Sambata, Printul si Printesa de Wales, ambii in varsta de 41 de ani, au facut publica felicitarea anuala de Craciun. Noua fotografie realizata de fotograful Josh Shinner la inceputul acestui an arata cuplul pozand alaturi de cei trei copii ai lor – Printul George, 10 ani, Printesa Charlotte, 8 ani, si Printul Louis, 5 ani.

Fotografia clasica in stil portret alb-negru este o schimbare pentru William si Kate. Ei au de obicei pentru asemenea evenimente fotografii in culori pline, realizate in aer liber. Fotografia din acest an, care a fost facuta in Windsor, pare sa fi fost realizata intr-un studio, locul unde intreaga familie  si-a mutat resedinta principala de la Londra anul trecut.

Fotografia care o are pe printesa Charlotte in centru pastreaza nota tinutelor casual din ultimele felicitari, cu Kate si Charlotte ambele blugi, in timp ce William, George si Louis sunt in pantaloni de culoare inchisa, cu cel mic in pantaloni scurti!. Charlotte si fratele ei mai mic, Louis, au adidasi din panza.

Anul acesta a fost important  pentru William si Kate, cuplul stabilindu-se si mai mult in rolurile lor regale ridicate ca Print si Printesa de Wales, dupa incoronarea Regelui Charles al III-lea.

Imaginea de anul trecut era cu cei cinci membri ai familiei tinandu-se de mana, toti imbracati casual pentru o plimbare de vacanta, la soare. Atat printul William, cat si printesa Kate purtau blugi, in timp ce George, Charlotte si Louis purtau pantaloni scurti si adidasi.

In fiecare Craciun, familia regala face o excursie la biserica Sfanta Maria Magdalena pentru slujba, dupa care ii saluta pe cei care au participat la slujba sau ii asteapta in afara bisericii. Apoi se intorc la Sandringham pentru a se bucura de un festin traditional de sarbatori cu curcan.

Iata alte fotografii care au fost card de Sarbatori in ultimii ani.

Citește în continuare