Skip to content

A fost anulata productia filmului despre viata Madonnei. Julia Garner (Ozark, Inventing Anna) urma sa fie Madonna in filmul despre anii de inceput in muzica ai artistei

Dupa anuntarea turneului aniversar de 40 de ani de cariera in 2023 care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, filmul biopic despre Madonna, regizat chiar de cantareata, cu Julia Garner in rolul principal, a fost abandonat.

Filmul a pornit cu o colaborare cu Universal Pictures in 2020, avea titlul de lucru „Little Sparrow”, si urma sa prezinte cariera de patru decenii a Madonnei, care cuprinde muzica, cinema si moda.

Motivul pentru care Universal s-a retras din productia filmului este anuntul Madonnei despre turneul global aniversar, unde deja s-au epuizat biletele pentru New York, Paris si Londra, anunta publicatia Variety, in timp ce surse ale publicatiei Hollywood Reporter spun ca anularea filmului a fost decisa la sfarsitul anului trecut, cu mult inainte ca turneul sa fie anuntat.

Alte surse au declarat pentru Variety ca Madonna este inca disponibila sa faca filmul, in ciuda faptului ca Universal s-a retras. Pana in acest moment, nu a existat niciun comentariu de la Universal, nici de la reprezentantii Madonnei sau a Juliei Garner.

Biopicul artistei a creat multe discutii in mediul online datorita procesului sau de casting, care a ajuns sa fie cunoscut sub numele de „Madonna bootcamp”: zile de 11 ore de coregrafie, precum si lecturi si auditii vocale in fata Madonei si a directorului ei de casting.

Printre actritele care au fost la casting pentru a deveni Madonna s-au aflat Florence Pugh, Alexa Demie, starul din „Euphoria”, si Odessa Young. De asemenea, au fost propuse cantarete precum Bebe Rexha si Sky Ferreira, iar auditiile au fost extrem de solicitante nu doar pentru Madonna, care e foarte exigenta, ci si pentru ca productia cu multa muzica necesita o cantareata si o dansatoare priceputa.

La momentul anuntului filmului, Madonna a declarat ca spera sa „transmita calatoria incredibila in care m-a purtat viata ca artista, muzician, dansatoare – o fiinta umana, care incearca sa isi croiasca un drum in aceasta lume. Accentul acestui film va fi intotdeauna pus pe muzica.  Muzica m-a facut sa merg mai departe si arta m-a tinut in viata. Exista atat de multe povesti nespuse si inspirate si cine ar putea sa le spuna mai bine decat eu. Este esential sa impartasesc calatoria in roller coaster a vietii mele cu vocea si viziunea mea.”

Madonna are pana in prezent doua credite de regie: comedia-drama „Filth and Wisdom” si „W.E.”, o poveste de dragoste despre regele Edward al VIII-lea.

Citește în continuare