Skip to content

Frozen II, Norm de la Podul Nord, Salma si misterul cartii magice – doar cateva dintre premierele lunii noiembrie la care trebuie sa mergeti cu cei mici

S-au dus zilele frumoase in care activitatile preferate ale copiilor erau drumetiile sau escapadele in natura. De acum, trebuie sa gasiti alte variante de petrecere a timpului liber, mai ales ca cei mici au nevoie constant de astfel de activitati. Cea mai la indemana este sala de cinema, acolo unde lunar apar productii destinate special lor.

Si, pentru ca luna noiembrie aduce cateva premiere interesante pentru copii, iata mai jos la ce filme ati putea merge cu cei mici in aceasta perioada. 

Salma’s Big Wish (Salma si misterul cartii magice)

Data premierei: 1.11.2019

Filmul de animatie care a avut premiera pe 1 noiembrie spune povestea Salmei, o adolescenta orfana in varsta de 16 ani care locuieste in Santa Clara. Cand tanara gaseste o carte despre istoria orasului si a locuitorilor sai, Salma decide sa porneasca in cautarea parintilor biologici alaturi de doi buni prieteni, Jorge si Pedro.

Norm of the North: King Sized Adventure (Norm de la Podul Nord: O aventura urieseasca)

Data premierei: 08.11.2019

Norm locuieste in tinutul Nordului, investigand la un moment dat un eveniment straniu din Muntii Cetosi. Norm si prietenii sai il gasesc pe Jin, un arheolog plecat in recuperarea unui artefact antic, furat de fostul sau partener. Jin nu isi mai poate continua misiunea, asa ca il roaga pe Norm sa recupereze obiectul pretios si sa i-l inmaneze nepotului sau, Chen. Bineinteles, Norm accepta provocarea si porneste intr-o cursa contra cronometru.

Willy and the Guardians of the Lake (Povesti de pe malul lacului: Iarna la Marea de Stuf)

Data premierei:14.11.2019

De joi, 14 noiembrie, puteti merge la cinema impreuna cu cei mici sa vedeti aventurile lui Vilko la Marea de Stuf. Vilko este un baiat curajos care isi doreste foarte mult sa devina strajer, dar acest rol il poate avea numai tanarul al carui par verde se transforma in castaniu, culoarea florii de stuf. In toata aceasta incercare de a “pacali” natura, Vilko are tot felul de idei nastrusnice, pline de emotie si umor. Toate intamplarile si pataniile lui Vilko le ofera copiilor sansa de a invata mai multe despre bunatate, onoare, toleranta sau responsabilitate. In plus, cei mici vor afla multe despre schimbarile care au loc in jurul lacului, in ceea ce priveste flora si fauna locului.

Cinderella and the Secret Prince (Cenusareasa si printul misterios)

Data premierei: 15.11.2019

Stim cu totii ca orice poveste cu Cenusareasa are si un print, dar ce se intampla cand el este inlocuit cu o sosie si transformat, de fapt, intr-un soricel? Aceasta e provocarea cu care se confrunta Cenusareasa, cea care, de asta data nu va mai fi salvata, ci va trebui ea insasi sa il saveze pe print si sa ii vina de hac vrajitoarei cea rea.

Frozen II

Data premierei: 22.11.2019

Anna, Elsa, Kristoff, Olaf si Sven isi pot salva regatul printr-o calatorie in tinutul Arendalle, o padure straveche unde este vesnic toamna. Acest loc, se pare, poate face lumina in cazul puterilor Elsei, iar cei cinci protagonisti “Frozen” se vor lupta cu toate puterile pentru a dezlega misterul. Pe langa povestea filmului, ar fi important de stiut ca unul dintre cantecele aflate pe coloana sonora a peliculei, “”Into the Unknow” (Idina Menzel), are mari sanse sa fie nominalizat la categoria “Cel mai bun cantec original” al premiilor Oscar.

Citește în continuare