Skip to content

S-a lansat Garden Shop by eMAG, un one-stop-shop pentru casa si gradina. Sunt in oferta peste 160.000 de produse si reduceri pana la 25%

E momentul in care incepem sa ne organizam pentru ca terasa noastra sa prinda un aer de primavara si ne gandim cum plantam cele mai potrivite plante, in functie de lumina si spatiul pe care-l avem la dispozitie.

Pentru aceste dorinte exista acum un nou shop-in-shop pe eMAG, dedicat pasionatilor de gradinarit. Fie ca sunteti in cautarea unor accesorii pentru a amenaja un colt verde in apartament sau ati inceput deja sa pregateasca gradinile pentru noul sezon, pe eMAG Garden Shop puteti gasi peste 160.000 de articole, de la unelte de gradina, mobilier de exterior piscine, gratare,  hamace sau leagane.

Garden Shop e si un loc foarte bun pentru o documentare rapida si pentru informarea prinvind cele mai noi produse pentru gradinarit, pentru ca sunt in acelasi loc produsele asezate ordonat si structurat si e ca si cum v-ati plimba printr-un oras virtual doar cu produse pentru gradinarit.

La fiecare patru obiecte de mobilier pentru gradina se cumpara si o piscina pentru copii

La eMAG, cea mai intensa luna din punctul de vedere al comenzilor cu produse pentru gradinarit si exterior este luna mai si, desi valoarea medie a unei comenzi cu articole din aceasta categorie este undeva la peste 260 de lei, bugetul mediu urca la peste 620 de lei pentru mobilierul de exterior.

Cele mai cautate echipamente sunt motocoasele, drujbele, masinile de tuns gazonul, aparatele de spalat cu presiune si motocultoarele. Pe lista de cumparaturi sunt insa si sculele mecanice, esentiale pentru gradinarit, precum: foarfeci, topoare, pompe de stropit, sape si semanatori. De asemenea, la fiecare patru obiecte de mobilier pentru gradina se cumpara si o piscina pentru copii.

Cu ocazia lansarii Garden Shop, in perioada 18-24 martie, clientii eMAG care comanda produse selectate din shop in valoare de minimum 100 de lei beneficiaza de un voucher de reducere de pana la 25%. Acesta este cel de-al optulea shop-in-shop lansat de eMAG dupa Dermato Shop, Drinks & Coffee Shop, Nutrition & Vitamins Shop, Sneakers & Shoes Shop, Toys Shop, Christmas Shop si Pet Shop in ultimele luni.

Citește în continuare