Skip to content

Fanii serialului Gilmore Girls au o carte de bucate inspirata de retetele din serial. Gilmore Girls: The Official Cookbook se lanseaza pe 10 mai, dar e disponibila deja la precomanda.

Fanii serialului Gilmore Girls vor putea in curand sa readuca la viata o parte din atmofera din Stars Hollow in confortul propriei bucatarii.

Pe 10 mai se lanseaza  Gilmore Girls: The Official Cookbook, o carte care are peste 50 de retete inspirate din serial de la Omleta speciala a lui Luke la Margarita de supravietuire a lui Sookie, o colectie cuprinzatoare de feluri de mancare pe care fanii Gilmore Girls le vor indragi, incluzand meniuri recognoscibile si mancaruri inspirate de la Dragonfly Inn, Weston’s Bakery, Al’s Pancake World, Luke’s Diner si chiar de la masa lui Emily si Richard.

Cartea e un mix de fotografii din serial care se potrivesc cu retetele, alaturi de instructiuni usoare care urmaresc  pas cu pas prepararea unor mese devenite legendare pentru cei care au iubit serialul in anii 2000.

Fanii serialului (foarte multi si in Romania) pot sa aiba o zi ca Lorelai si Rory Gilmore (interpretate in serial de Lauren Graham si Alexis Bledel) recreand comenzile la pachet ale duetului mama si fiica de pe ecran, cum ar fi Risotto de Sookie, briosele cu seminte de in ale doamnei Kim, Cheeseburgerul cu branza si cartofi prajiti al lui Luke si, bineinteles, ceasca perfecta de cafea. Cartea include, de asemenea, sfaturi si trucuri oferite de Sookie, sfaturi despre maniere de la Emily Gilmore si intelepciune de la Lorelai si Rory.

Cartea de bucate se numara printre cele mai recente produse derivate din serial lansate pentru ca Gilmore Girls are si o colectie oficiala de produse cosmetice si accesorii pentru par care a fost lansata anul trecut. Gilmore Girls: The Official Cookbook este disponibila deja pentru precomanda pe Amazon.

Aceasta nu este singura carte de bucate deriivata dintr-un serial cunoscut. “Friends: The Official Cookbook” de Amanda Yee este cartea oficiala de bucate a serialului american “Friends”, care urmareste exact mesele faimoase ale celor sase personaje din toate cele 236 de episoade.

Cartea de bucate are peste 70 de retete deja cunoscute de spectatori, cum sunt chiftelele lui Joey, clatitele lui Janice, sandvisul The Moist Maker, desertul Rachel’s Trifle sau cina de Ziua Recunostintei a Monicai, acel Friendsgiving Feast.

Serialul Gilmore Girls, povestea relatiei dintre o femeie de 30 si ceva de ani si fiica ei, a fost difuzat prima data in 2000 si a avut 7 sezoane, toate difuzate si in Romania.

In 2016, Netflix a facut o continuare a serialului intitulata “Gilmore Girls: A Year in a Life” in patru episoade.

Citește în continuare