Skip to content

O noua carte Haruki Murakami apare la sfarsitul anului. Cartea “Romancier ca vocatie” ofera o privire intima asupra vietii lui Murakami, oferind in acelasi timp o perspectiva asupra meseriei de scriitor.

Cartea care este, spun editorii, o privire fermecatoare asupra scrisului, creativitatii si a propriilor romane ale lui Murakami, va fi lansata international in noiembrie.

“Romancier ca vocatie” va oferi o privire unica in mintea maestrului povestitor Haruki Murakami. In aceasta carte captivanta, autorul de bestselleruri internationale si faimosul scriitor singuratic impartaseste cititorilor ce crede despre meseria de romancier; gândurile sale despre rolul romanului in societatea noastra; propriile sale origini ca scriitor; si reflectiile sale despre momentele de creativitate care ii inspira pe alti scriitori, artisti si muzicieni.

Cititorii care se intreaba de mult timp de unde isi ia ideile misteriosul romancier si ce ii inspira lumile sale ciudat de suprarealiste vor fi fascinati de aceasta privire extrem de personala asupra meseriei de scriitor.

Cum anuntul noii carti a fost facut in aceasta noapte, nicio editura din Romania nu a anuntat inca daca va publica sau nu aceasta carte in tara noastra.

Citește în continuare