Skip to content

HBO Max ajunge in Romania in 2022. Harry Potter, Urzeala tronurilor sau Teoria Big Bang vor putea fi urmarite de publicul larg pe aceasta platforma

Serviciul HBO Max va fi disponibil in Europa incepand cu data de 26 octombrie 2021, insa din 2022, serviciu de streaming va fi disponibil si in Romania.

Noul serviciu HBO Max va oferi o lume a divertismentului de inalta calitate cu productii din apreciatele branduri WarnerMedia: Warner Bros., HBO, DC si Cartoon Network, dar si producții originale Max americane si internationale, totul in acelasi loc pentru prima data in Europa.

„Filmele si serialele WarnerMedia, precum Harry Potter, Urzeala tronurilor sau Teoria Big Bang, sunt iubite de fanii din toata Europa, iar HBO Max a fost creat pentru a le oferi acestora cea mai intuitiva si accesibila experienta de vizionare a acestor titluri, precum si a altor productii la fel de captivante,” a declarat Johannes Larcher, Head of HBO Max International.

HBO Max este platforma de streaming a WarnerMedia si ofera entertainment de calitate, cu  o mare varietate de povesti pentru toate tipurile de public, titluri apartinand unor branduri emblematice: HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies si multe altele. Platforma a fost lansata in Statele Unite ale Americii in mai 2020, iar un nou abonament mai ieftin, cu reclame a fost introdus in iunie 2021.

Desi platforma este relativ recenta, publicul larg deja stie de notorietatea ei, mai ales dupa ce in 2020, la finalul unui an in care cinematografele au stat mai multe inchise decat deschise, studiurile Warner Bros au anuntat o schimbare majora. Toate filmele programate sa fie lansate in 2021 vor aparea direct pe HBO Max, concomitent cu premiera din cinematografe, acolo unde a fost posibil.

Dune, Matrix 4, Godzilla vs Kong, remake-ul Tom si Jerry si noul Suicide Squad sunt printre cele 17 filme care au putut fi urmarite in 2021 pe HBO Max.

Primul film foarte asteptat care a fost lansat direct pe HBO Max a fost “Wonder Woman 1984”, care a debutat pe serviciul de streaming HBO Max pe 25 decembrie, timp de o luna, fara costuri suplimentare pentru abonati.

„Wonder Woman 1984”, filmul american cu supereroi bazat pe personajul Wonder Woman de la DC Comics, a avut premiera in cinematografe la nivel international, unde HBO Max nu era disponibil, cu o saptamana mai devreme, pe 16 decembrie.

Decizia de a renunta la o lansare normala in cinematografe a fost una surprinzatoare deoarece „Wonder Woman 1984” era preconizat a fi unul dintre cele mai importante filme din 2020, cu potentialul de a obtine peste 1 miliard de dolari din vanzarea de bilete.

Citește în continuare