Skip to content

Hurts, Lady Gaga si Guns N’ Roses au stabilit datele concertelor internationale pentru 2021

Dupa ce toate concertele programate in acest an au fost anulate, o parte dintre artisti precum Maroon 5, Lady Gaga, Guns N’ Roses sau Hurts au anuntat ca-si vor relua turneele mondiale pe parcursul anului viitor, chiar daca exista o incertitudine privind organziarea de evenimente din cauza pandemiei.

Trupa rock Guns N’ Roses a anuntat ca va relua concertele din cadrul turneului american incepand cu 10 iulie 2021, la Summerfest in Milwaukee.

Daca lucrurile vor functiona normal, turneul va continua cu o serie de concerte in Washington, D.C., Chicago, Detroit, Boston si Denver, si se va incheia pe 19 august 2021 la Banc of California Stadium din Los Angeles.

The Smashing Pumpkins urmau sa cante in deschiderea unor concerte din turneul Guns N’ Roses 2020, dar in momentul de fata nu se stie exact daca vor participa in cadrul evenimentelor de anul viitor.

Turneul legendarei trupe a fost amanat in luna mai, iar acestia au mentionat ca toate biletele vor putea fi folosite la spectacolele viitoare sau vor fi rambursate.

Hurts au anuntat detalii despre turneul lor mondial „Faith” din 2021 si au lansat recent videoclipul intitulat „Somebody”.

Pe 4 septembrie 2020, Adam Anderson si Theo Hutchcraft vor lansa albumul „Faith”, primul material dupa „Desire” din 2017. Piesa „Somebody” este o melodie despre sfidare si forta, care face parte de pe viitorul material discografic, alaturi de piesele deja lansate „Voices”, „Suffer” si „Redemption”.`

Turneul mondial al trupei se va desfasura la inceputul anului 2021 si va include printre altele doua concerte in Marea Britanie, la Londra si Manchester, mai multe spectacole in Rusia, Ucraina, Polonia, Belgia si Germania.

Vanzarea biletelor pentru turneul international „Faith” va incepe pe 7 august, la ora 9:00.

Superstarul pop Lady Gaga a anuntat ca turneul Chromatica Ball va avea loc oficial in vara anului viitor.

Turneul cantaretei va incepe pe 25 iulie 2021 pe Stade de France din Paris, va continua la Londra pe 30 iulie si apoi in alte patru orase din Statele Unite si Canada (Boston, Toronto, East Rutherford si Chicago).

Gaga a declarat printr-o postare pe contul ei oficial de Instagram ca a lucrat impreuna cu echipa sa pentru a gasi cel mai sigur mod pentru ca fanii sa se bucure de acest spectacol. Cantareata isi doreste ca toata lumea sa fie sanatoasa si sa poata dansa impreuna la concerte, asa cum a fost dintotdeauna.

Artista castigatoare a premiului Grammy a lansat la sfarsitul lunii mai albumul „Chromatica”, al saselea LP de pana acum, care contine 16 piese si colaborari cu Ariana Grande, Elton John si Blackpink.

Maroon 5 vor pleca intr-un turneu extins in America de Nord vara viitoare, dupa amanarea celui din acest an.

In perioada 23 februarie – 10 martie 2020, trupa si-a lansat turneul prin America de Sud, iar datele celui programat in aceasta vara, care urma sa se desfasoare in America de Nord, au fost reprogramate pentru 2021. Maroon 5 vor sustine concerte incepand cu 15 iulie 2021 la Amphitheater Island Credit Union din Chula Vista, California, si vor incheia turneul pe 2 octombrie 2021, pe stadionul Banc din Los Angeles.

Grupul a adaugat un nou spectacol, care va avea loc in Madison Square Garden din New York pe 10 septembrie 2021. Biletele pentru acest show sunt deja puse in vanzare.

In iunie 2020, a fost anuntat ca regizorul David Dobkin lucreaza la un film documentar despre trupa, care urmeaza sa apara anul viitor.

Pe 24 iulie, Maroon 5 au lansat single-ul „Nobody’s Love”, prima melodie din acest an, care apare dupa piesa „Memories” din toamna trecuta.

Citește în continuare