Skip to content

Pe 31 mai puteti asculta in premiera JAZZ FOR KIDS. Big Band-ul Radio are un concert dedicat copiilor in care reinterpreteaza muzica din desenele animate

Miercuri, 31 mai 2023, de la 19.00, copii, parinti, bunici sunt invitati la Sala Radio la un concert dedicat Zilei Internationale a Copilului.

Intitulat JAZZ FOR KIDS, evenimentul prezentat de BIG BAND-ul RADIO si dirijat de SIMONA STRUNGARU este conceput în jurul melodiilor cunoscute si îndragite din filme de animatie.

Pe scena Salii Radio vor urca si CORUL DE COPII RADIO – dirijat de RAZVAN RADOS – duo-ul vocal NEW VEGAS SHOW (Petru Calinescu si Maximilian Muntean) si alti solisti, copii si tineri, aflati în diferite etape ale studiului muzicii.

Prezenta lor pe scena – alaturi de instrumentistii Big Band-ului – va oferi  acestor muzicieni în devenire bucuria de a-si expune munca si va darui publicului încantarea de a le descoperi talentul.

Concertul dedicat copiilor va cuprinde si o componenta educativa: artistii de pe scena vor povesti micilor spectatori despre instrumentele muzicale, sonoritatea lor, modul în care se naste muzica s.a.

Biletele se pot achizitiona de la casa de bilete a Salii Radio (tel. 021 314.68.00) si pe iabilet.ro

Tot pentru copii si mamici in aceste zile este un eveniment special. Corul Madrigal anunta primul concert pentru bebelusi de pana la un an si femei insarcinate.

Spectacolul este bazat pe studiile recente cu privire la efectului muzicii asupra mamelor si nou-nascutilor.

Spectacolul are loc sambata 3 iunie.

Citește în continuare