Skip to content

Diversitate, armonie si muzica buna la Jazz in the Park. O noua editie „smoke-free” sustinuta de IQOS.

Editia aniversara a Jazz in the Park, unul dintre cele mai importante festivaluri europene de jazz contemporan, a inceput la Cluj.


52 de trupe din 14 tari vor concerta pe scenele din Parcul Etnografic Cluj, iar experienta spectatorilor va fi una memorabila, pentru ca cele patru zile de concerte nu inseamna doar intalnirea cu muzicieni exceptionali ca Mircea Tiberian Trio, Shay Hazan, Trigon, Razvan Petrache Trio, Asaf Avidan, Avishai Cohen Quartet sau Madalina Paval Orchestra. Cei prezenti vor putea experimenta libertatea pe care o confera creativitatea muzicala traita in aer liber alaturi de oameni cu care imparti aceleasi valori.

In plus, anul acesta, IQOS se alatura evenimentului si sustine o noua editie „smoke-free” a festivalului. Prin activarile pe care le propune, noul parteneriat transforma aceasta libertate creativa in experiente interactive pentru participanti.

Armonia e compusa din diferente. Cu IQOS.” este mesajul brandului in cadrul acestui festival, iar acesta se reflecta in toate activarile pregatite la Jazz in the Park, in IQOS lounge. O imbinare melodioasa in jurul unei comunitati care valorizeaza originalitatea, improvizatia si progresul artistic. O serie de activari in care muzica, elementele vizuale si atmosfera placuta vor completa experienta unui festival de exceptie.

Synestesium propune o experienta inedita: doi participanti se intalnesc intr-un spatiu dedicat si poarta casti neuronale. Felul in care fiecare dintre ei percepe muzica, devine imagine.

O imagine a comunicarii mentale dintre oameni care asculta muzica. Modul in care reactioneaza la muzica undele cerebrale ale celor doi participanti si cum se armonizeaza ele cu vibratia mentala a fiecaruia, sunt transformate intr-un vizual proiectat pe ecranul instalatiei. Vizualul poate fi luat acasa ca suvenir tiparit sau online.

Casele muzicale sunt o alta activare spectaculoasa si reprezinta dialogul a doua dintre casele de patrimoniu din muzeul in aer liber si este, de fapt, un spectacol audio-video al contrastelor, al stilurilor diferite care, totusi, se armonizeaza.

Astfel, din fiecare dintre cele doua case va rasuna, pe rand, un fragment scurt dintr-o piesa muzicala. Cealalta casa va raspunde cu un fragment dintr-o alta piesa, care apartine unui gen complet diferit, iar rezultatul, va promitem, va fi unul pe cat de surprinzator, pe atat de armonios.

Rap, raggae, muzica clasica si techno sunt genurile pe care cele doua case le abordeaza in fiecare seara, iar video-mappingul va ilustra vizual fiecare dintre replicile acestora. Prin aceasta activare, IQOS transmite comunitatii un indemn la deschidere si acceptare a diferentelor dintre noi. Iubitor de jazz, rap sau techno, fiecare dintre noi este apreciat in comunitatea IQOS.

De asemenea, in fiecare seara, la pupitrul IQOS, DJ din echipa VRTW vor incalzi atmosfera. In seara aceasta, de la ora 17:30, pune muzica Bully, iar de la 19:30, Ezirk. Sambata vor fi prezenti Dubase, Ufe și Karak, intre orele 15:30 si 20:30, iar duminica, Electroclown, Puiu si Socol incheie activarea la festival, in acelasi interval de timp.

Pasionatii de suveniruri au la indemana doua optiuni prin care pot lua cu ei acasa atmosfera de la festival. Un corner foto inspirat de jazz si echipat cu o camera care filmeaza fiecare detaliu al participantilor si reda apoi in slow motion imaginea acestora direct pe telefon. Sau, pentru utilizatorii IQOS, optiunea de a-si personaliza dispozitivului cu unul dintre cele 6 modele inspirate de festival.

In plus, utilizatorii pot beneficia in spatiul IQOS de toate serviciile functionale si de verificare a dispozitivului de care au nevoie. Utilizatorii de produse conventionale pot testa dispozitivele IQOS pe intreaga durata a festivalului, iar la final, le pot achizitiona sau returna.

Accesul la festivalul Jazz in the Park este permis prin achizitionarea unui bilet, iar accesul in spatiul IQOS  este permis exclusiv persoanelor cu varsta peste 18 ani.

IQOS nu este lipsit de riscuri. Elibereaza nicotina, care provoaca dependenta. IQOS este destinat adultilor care altfel ar continua sa fumeze sau sa foloseasca produse cu nicotina.

Material sustinut de IQOS.

Citește în continuare