Skip to content

Actorul Kevin Hart i-a oferit unui medic anestezist un rol in urmatorul lui film

Henry Law, un anestezist din New Jersey, a primit un apel prin FaceTime de la actorul de comedie Kevin Hart prin care l-a anuntat ca este castigatorul licitatiei „All In Challenge”, oferindu-i ocazia de a interpreta un rol in urmatoarea lui productie.

Peste 37.000 de oameni au donat ca sa apara in filmul lui Hart, iar suma minima pe care o puteau oferi a fost de 10 dolari.

Henry Law, medicul care a donat „cateva sute de dolari”, va interpreta propriul rol in film, va avea un asistent personal si va sta intr-un hotel de cinci stele. Glumind, Hart a mentionat ca Law ar putea fi urmatorul Denzel sau Macaulay Culkin.

 „All In Challenge” este o campanie online de strangere de fonduri prin care celebritatile ofera obiecte sau experiente printr-o licitatie, iar castigatorul este anuntat telefonic sau prin e-mail.

Cele mai multe premii reprezinta experiente cu actori, cantareti si sportivi faimosi, care strang bani pentru organizatiile care ofera hrana celor care au nevoie in timpul pandemiei, inclusiv Meals on Wheels, No Kid Hungry, America’s Food Fund, World Central Kitchen and Feeding America.

In ultima luna, au fost oferite peste 400 de premii si s-au strans aproape 43 de milioane de dolari.

Actiunea caritabila a lui Hart ajuta si la recuperarea imaginii sale dupa scandalul pentru gala premiilor Oscar.

La sfarsitul anului 2018, Kevin Hart a renuntat in mod volunar sa prezinte ceremonia galei Oscar din 2019, totul pornind de la un ultimatum dat de Academia Americana de Film pentru a-si cere iertare pentru comentariile anti-homosexuale ale acestuia din cadrul unor spectacole de stand-up comedy.

Actorul a renuntat la rolul de gazda ca sa nu atraga atentia asupra sa, iar printr-un mesaj pe contul sau de Twitter si-a cerut scuze fata de comunitatea LGBTQ pentru cuvintele urate si insensibile adresate acestora.  

Parte din recuperarea imaginii a fost si documentarul „Kevin Hart: Don’t (Expletive) This Up” difuzat pe Netflix care prezinta situatia controversata de la Oscar si scandalul in care a fost implicat, dupa ce o tanara l-a dat in judecata pentru ca a filmat-o in timp ce intretineau relatii sexuale intr-o camera de hotel din Las Vegas in anul 2017.

Cele 6 parti ale documentarului prezinta evenimentele care i-au remodelat viata, cadre cu incercarile si necazurile care vin odata cu rolul de tata, partener, actor celebru si om de afaceri. Serialul include interviuri cu prietenii si familia lui Hart, imagini de arhiva rare din copilarie si din primele zile de stand-up, plus cateva anecdote personale.

Un episod intreg este dedicat scandalului Oscar si confruntarii sale cu intreaga sa echipa – management, PR, agent. Echipa e suparata ca „sunt 18 oameni care pierd bani pentru ca este iresponsabil”, in timp ce Hart e violent in limbaj si sustine ca nu vrea sa-si mai ceara scuze pentru nimic. O latura care se vede rar in public, din industria de divertisment.

Citește în continuare