Skip to content

Kiefer Sutherland revine pe ecrane in „Rabbit Hole”, pe SkyShowtime din 31 martie. Serialul il urmareste pe un maestru al inselaciunii in lumea spionajului corporativ

Kiefer Sutherland revine pe ecrane in „Rabbit Hole”, un serial de opt episoade care va fi disponibil pentru vizionare pe SkyShowtime din 31 martie. Produs de CBS Studios, „Rabbit Hole” il urmareste pe John Weir (Kiefer Sutherland), un maestru al inselaciunii in lumea spionajului corporativ, care este acuzat de crima de forte puternice, cu capacitatea de a influenta si controla populatia.

Pe langa Sutherland in rolul principal, „Rabbit Hole” are o distributie dinamica, in care Charles Dance („Game of Thrones”) il joaca pe Dr. Ben Wilson, Meta Golding („Empire”) pe Hailey Winton, Enid Graham („Mare of Easttown”) pe Josephine „Jo” Madi, Jason Butler Harner („Ozark”) pe Valence, Walt Klink („Arctic Circle”) pe The Intern si Rob Yang („Succession”) pe Edward Homm.

Sutherland este si producator executiv al seriei „Rabbit Hole”, alaturi de scenaristii-regizori John Requa si Glenn Ficarra („This Is Us”, „WeCrashed”), Charlie Gogolak („The Sinner”, „WeCrashed”), Suzan Bymel („Designated Survivor”) si Hunt Baldwin („Longmire”, „The Closer”).

Serialul va putea fi vizionat pe SkyShowtime din 31 martie, iar primele doua episoade vor fi disponibile la momentul lansarii.

Tot pe SkyShowtime, actorul Kiefer Sutherland joaca rolul presedintelui american Franklin D. Roosevelt, in serialul „The First Lady”. Primul sezon prezinta vietile personale si politice a trei prime doamne, urmarind parcursul lor spre Washington cu ajutorul unor povesti care se impletesc. 

Gillian Anderson este Eleanor Roosevelt, sotia si verisoara de gradul cinci a presedintelui Roosevelt. Viola Davis joaca rolul lui Michelle Obama, iar OT Fagbenle, presedintele Barack Obama. Aaron Eckhart este presedintele Gerald Ford, in timp ce Michelle Pfeiffer este Betty Ford, iar Dakota Fanning, fiica lor, Susan Ford.

Actorul este cunoscut publicului din Romania datorita faptului ca o parte dintre filmele si serialele in care a jucat, au fost promovate la TV, la AXN, WarnerTV sau TNT.

In „Presedinte de rezerva” (AXN), Sutherland este un ofiter de rang doi al cabinetului american, profesorul Tom Kirkman, care devine brusc presedintele Statelor Unite ale Americii, dupa un atac catastrofic asupra cladirii Capitoliului ce are loc in timpul discursului catre natiune.

„Dincolo de moarte/ Flatliners” (SUA, 1990), regizata de Joel Schumacher, cu Kiefer Sutherland, Kevin Bacon si Julia Roberts in distributie a fost parte din programul WarnerTV, iar la TNT, actorul a aparut in western-ul „Tinerii pistolari/ Young Guns II” (SUA, 1990), cu Emilio Estevez, Lou Diamond Philips si Christian Slater, care erau cei mai cautati barbati din America.

Kiefer Sutherland  are mai multe filme in portofoliu, printre care si pelicula horror „Mirrors” (2005), care s-a filmat la Bucuresti.

In „Mirrors”, personajul sau investigheaza disparitia misterioasa a unui paznic de la Mayflower, realizand ca o forta din alta lume se foloseste de reflexie ca poarta pentru a-i teroriza pe el si familia sa.

SkyShowtime a intrat pe piata din Romania saptamana trecuta, iar serviciul ofera acces in exclusivitate la premiere TV ale unor filme semnate de Universal Pictures si Paramount Pictures, la seriale cu scenarii originale si exclusive, la continut pentru copii si familie si la o selectie de titluri legendare de la Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios si Peacock – toate disponibile intr-un singur loc. SkyShowtime va prezenta, de asemenea, productii originale locale, documentare si programe speciale de pe pietele sale.

In plus, productii locale binecunoscute vor fi disponibile pentru abonati incepand din martie, inclusiv: Hackerville (Romania), One True Singer (Romania), Ruxx (Romania), Tuff Money/Bani negri (Romania), SkyShowtime va fi noua gazda exclusiva a acestor productii indragite.

Citește în continuare