Skip to content

Kylie Minogue anunta noul album „Tension”, in continuarea hitului „Disco” lansat in pandemie. Artista va juca in curand in „The Residence”, noul serial al Shondei Rhimes inspirat de viata angajatilor de la Casa Alba.

La aproape trei ani de la lansarea materialului „Disco” prin care a adus muzica de dans celor aflati in izolare in perioada pandemiei, Kylie Minogue revine cu un nou album, al 16-lea din cariera.

Artista de origine australiana anunta ca va lansa „Tension” pe 22 septembrie prin intermediul casei de discuri BMG. Albumul este descris ca fiind inspirat de reflectii personale, de melancolie „high” si de senzatia pe care o simti cand te afli in club si uiti ca esti inconjurat de alti oameni.

Kylie a creat cele 11 melodii noi alaturi de colaboratorul sau de lunga durata Richard „Biff” Stannard si de Duck Blackwell care a ajutat-o si pentru albumul „Disco”.

Pana la lansarea „Tension” de la inceputul toamnei, artista a dezvaluit coperta care promoveaza noul album si a anuntat ca va lansa in curand primul single extras de pe noul disc. Este intitulat „Padam Padam”, o mostra poate fi ascultata mai jos.

Intr-un comunicat de presa remis de casa ei de discuri, Kylie a declarat ca „Am inceput acest album cu o minte deschisa si o pagina alba. Spre deosebire de ultimele mele doua albume, nu a existat o „tema”, aici a fost vorba de a gasi inima, distractia sau fantezia acelui moment si de a incerca mereu sa pun tot ce am in slujba melodiei respective. Am vrut sa celebrez individualitatea fiecarui cantec si sa ma scufund in aceasta libertate”.

Kylie a explicat ca „Tension” va include atat melodii scrise si compuse de ea dar si cantece ale altor compozitori care au rezonat cu mesajul pe care vrea sa il transmita. 

Melodii precum „Hold on to Now”, „Things We Do for Love”, „Tension”, „One More Time”, „You Still Get Me High”, „Hands”, „Green Light”, „Vegas High”, „10 Out of 10” sau „Story” au fost inregistrate atat in studio, alaturi de colaboratorii ei preferati, dar si intr-un studio mobil, lucrand de la distanta cu producatorii cantecelor.

Fara sa mentioneze despartirea prin care a trecut de iubitul ei, artista a explicat ca „Realizarea acestui album m-a ajutat sa navighez prin vremuri dificile si sa celebrez prezentul. Sper ca ii va insoti pe ascultatori in propriile lor calatorii si va deveni parte din povestea lor.”

Noul disc este descris si ca o continuare a hitului „Disco” din 2020 care a devenit primul ei album clasat pe locul 1 in topul Billboard Top Dance/Electronic Albums.

La 54 de ani, Kylie Minogue este una dintre cele mai de succes artiste pop-dance, fiind printre singurele cantarete care si-a pastrat propriul culoar muzical, cu un stil aparte specific ei. In timp ce majoritatea artistilor pop oscileaza dupa tendintele momentului, ea a ramas consecventa si a produs muzica perfecta pentru dans atat in cluburi dar si acasa, de unul singur.

A debutat ca actrita, celebritatea venind ina odata cu muzica si cu single-urile „Locomotion“ şi „I Should Be So Lucky“. Are 16 albume lansate, vandute in peste 80 de milioane de copii in intreaga lume, a castigat de-a lungul carierei trei Brit Awards si un premiu Grammy.  

Este prima femeie care a avut un album numarul unu in cinci decenii consecutive in Marea Britanie, „Disco” fiind vandut in 100.000 de exemplare doar in Regatul Unit. Printre piesele lansate in 2020 care fac parte de pe acest disc se numara „Say Something”, „Magic” si „Real Groove”. 

Kylie a concertat in Romania de doua ori – la festivalul Cerbul de Aur, Brasov, in 1993, si la Bucuresti, in cadrul turneului „KylieX2008”, pe stadionul Cotroceni.

In curand, se pregateste sa revina la actorie in „The Residence”, noua productie de televiziune creata de Shonda Rhimes.

Ca parte a contractului pe care Shonda Rhimes il are cu Netflix va produce „The Residence”, un serial drama care are in distributie 16 actori cunoscuti, printre ei se numara Kylie Minogue – care se va interpreta pe sine – Jane Curtin si Eliza Coupe. 

„The Residence” are ca punct de plecare romanul lui Kate Andersen Brower, The Residence: Inside the Private World of the White House (in interiorul lumii private a Casei Albe). Va avea opt episoade descrise ca fiind „pline de tampenii care se petrec la parter, la etaj si pe scarile din spate ale Casei Albe, in randul personalului eclectic al celui mai faimos conac din lume.”

Serialul pleaca de la premisa unui cadavru si a unui detectiv — jucata de Uzo Aduba — care a incearca sa gaseasca criminalul dintre cei 157 de suspecti – angajatii Casei Albe. 

Shonda Rhimes si Betsy Beers sunt producatori executivi ai dramei, alaturi de showrunnerul Paul William Davies. Din distributie mai fac parte Andre Braugher, Edwina Findley, Molly Griggs, Jason Lee, Ken Marino, Al Mitchell, Dan Perrault, Bronson Pinchot, Susan Kelechi Watson, Isiah Whitlock Jr., Mary Wiseman si Randall Park.

Citește în continuare