Skip to content

Lady Gaga are transformari spectaculoase in cadrul campaniei “The Queendom” pentru sampania Dom Perignon

Intr-un film de un minut, Lady Gaga poarta tinute create de designeri tineri angajati Haus of Gaga. Costumele sunt inspirate de tema vizuala “Chromatica”, cel de-al saselea album de studio al cantaretei americane.

Clipul publicitar are in centrul o editie limitata de sampanie, Dom Pérignon Rosé Vintage 2006. O puteti gasi in in magazinele din Romania, la un pret de aproape 1400 de lei.

Doar 110 sticle au fost imbuteliate, iar Lady Gaga, in colaborare cu Nicola Formichetti, fost director artistic al casei de moda italiene Diesel au lucrat la designul sticlei.

O parte din profit va fi directionat catre Born This Way Foundation. ONG-ul a fost fondat in 2012 de Lady Gaga. Numita dupa albumul cantaretei Born This Way, fundatia sprijina tinerii aflati in situatii dificle.

Colaborarea dintre Lady Gaga si Dom Pérignon va continua si pe parcursul urmatorilor doi ani.

In prezent, Lady Gaga si Adam Driver filmeaza pe strazile din Milano transformati in personajele principale din „House of Gucci”, noul film regizat de Ridley Scott.

Filmul biografic spune povestea evenimentelor de dinaintea si dupa moartea mostenitorului imperiului Gucci, Maurizio Gucci. Fosta sa sotie, Patrizia Reggiani, a fost acuzata si condamnata la 29 de ani inchisoare pentru ca a orchestrat si comandat uciderea acestuia.

De asemenea, Gaga a jucat in miniseria „American Horror Story: Hotel” (2015–2016), pentru care a primit premiul Globul de Aur pentru cea mai buna actrita. Aceasta a mai putut fi vazuta si in productiile „Sin City: A Dame to Kill For” si „Machete Kills”, iar cantareata castigatoare a premiilor Grammy si-a jucat propriul rol in muzicalul „Muppets Most Wanted”.

Gaga a fost nominalizata la Oscar la categoria cel mai bun cantec original si a castigat trofeul pentru piesa „Shallow”, unul dintre numeroasele hituri de pe coloana sonora a peliculei „A Star Is Born”, cat si pentru cea mai buna actrita pentru rolul din acelasi film, interpretat alaturi de Bradley Cooper, in 2018.

Citește în continuare