Skip to content

Mads Mikkelsen a semnat contractul pentru ‘Fantastic Beasts 3. Johnny Depp, cel care a fost vrajitorul Grindelwald pana acum, a renuntat la rol in urma presiunilor Warner Bros

Mads Mikkelsen va juca rolul vrajitorului rau Gellert Grindelwald, in locul actorului Johnny Depp, in „Fantastic Beasts 3”, a anuntat Warner Bros.  Actorul danez Mads Mikkelsen a mai avut roluri negative, publicul recunoscandu-l din interpretarea lui Kaelicius in Doctor Strange, si a fost si Hannibal, in serialul TV omonim.

Johnny Depp a renuntat la aparitia in franciza dupa ce Warner Bros i-a fost solicitat sa demisioneze la inceputul acestei luni, in urma dosarului sau de calomnie intentat in Marea Britanie catre publicatia The Sun. Ziarul britanic a scris un articol in care afirma ca actorul ar fi abuzat-o pe fosta sa sotie Amber Heard. Johnny Depp a jucat rolul vrajitorului Gellert Grindelwald in filmul „Fantastic Beasts” din 2016 si apoi in „Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”, lansat in 2018.

Filmarile pentru „Fantastic Beasts” se desfasoara in studiourile Warner Bros din Leavesden, in afara Londrei. Din sursele aparute in presa internationala, nicio scena nu a trebuit redefinita, in ciuda faptului ca Depp a parasit filmul.

Filmarile pentru cel de-al treilea film din seria Fantastic Beasts ar fi trebuit sa inceapa in martie, dar au fost amanate dupa inceperea pandemiei. Acestea au inceput in septembrie cu masuri de siguranta.

Oficialii au anuntat ca filmul a fost amanat pana in vara anului 2022, dupa ce cel mai recent a fost programat pentru lansare in noiembrie 2021.

Eddie Redmayne joaca in franciza „Fantastic Beasts” in rolul vrajitorului Newt Scamander, alaturi de Katherine Waterston, Dan Fogler, Jude Law si Ezra Miller. David Yates s-a intors pentru a regiza al treilea film, bazat pe un scenariu al autoarei J.K. Rowling, inspirat de cartea ei „Animale fantastice si unde sa le gasesti”. In total, va exista o serie de cinci filme bazate pe scrierea autoarei.

Citește în continuare