Skip to content

Platforma Manta are acum Manta Novel cu romane de benzi desenate si webcomics care au fost punct de inspiratie pentru filme celebre. Cartile sunt in limba engleza cu audienta globala

Popularitatea K-dramelor continua sa creasca, iar platforma digitala Manta si-a gasit un loc in ecosistemul genului, oferind webcomics la un pret accesib. Manta introduce acum Manta Novels, care va aduce cititorilor de limba engleza materialul sursa pentru cateva dintre cele mai populare benzi desenate ale platformei.

Punctul de plecare pentru dramele coreene a fost adesea extras din romane originale, iar Manta Novel va permite abonatilor sai sa citeasca povestile care au pus bazele creative pentru serii de webcomics precum Under the Oak Tree, Betrayal of Dignity si I’ve Become a True Villainess.

Povestile vor fi prezentate in format ebook, disponibile direct in cadrul platformei Manta, iar abonatii le pot colecta in biblioteci digitale.

„Introducerea colectiei noastre de romane exclusive, unice si exceptionale pentru publicul nostru global este o dovada a angajamentului Manta de a construi un ecosistem de proprietate intelectuala robust si durabil”, a declarat Travis Kim, CEO-ul Manta. „Avem o istorie indelungata de a oferi cele mai dovedite povesti, dintre care unele au obtinut deja un succes global prin intermediul benzilor desenate digitale si al adaptarilor pe ecran. Fiind o companie adanc inradacinata in puterea povestilor, intelegem ce cauta fanii si suntem mandri sa le oferim IP de poveste exceptionala in toate modurile posibile.” 

De asemenea, Manta a inceput sa publice romane precum Disobey the Duke if You Dare si viitorul Under the Oak Tree sub forma de romane tiparite, in parteneriat cu editura Inklore a Penguin Random House.

Platforma digitala Manta, detinuta de RIDI Corporation din Coreea de Sud, s-a lansat in noiembrie 2020 si a devenit rapid o aplicatie de benzi desenate de top in SUA, Mexic, Mexic si Spania. Pana in septembrie 2023, a fost descarcata de peste 12 milioane de ori.

Citește în continuare