Skip to content

Mascara transparenta. O alternativa a machiajului clasic.

Pentru 2021 va propunem mascara transparenta, care vine in ajutor atunci cand doriti sa optati pentru un machiaj natural. Ati putea sa va amintiti acest produs de frumusete retro din anii 90 atunci cand aprope fiecare mare brand cosmetic avea in gama sa o astfel de mascara.

Mascara transparenta este multifunctionala si o puteti folosi pentru curbarea genelos, dar si pentru intretinerea lor

Mascara transparenta defineste si alungeste genele, insa fara a nuanta genele cu o culoare. Beneficiile pentru gene sunt multiple: hraneste si reface genele, le ingrijeste, intareste si prelungeste fara sa le intinda. Mascara transparenta se aplica pe gene, prin tuse delicate, de la radacini la varfuri. Pentru un plus de intensitate, se aplica mai multe straturi. Un astfel de produs este Diorshow Maximizer 3D care contine o formula conceputa sa amplifice efectul de volum, de curbare si de alungire, intensificand in acelasi timp culoarea si vitalitatea genelor.

S-a dovedit ca aceasta baza de machiaj/serum poate tripla volumul genelor in timp ce amplifica efectul de curbare si culoarea acestora, pregatind si intensificand aplicarea finala a mascarei.

Pe langa aceste beneficii care va pot ajuta atunci cand doriti sa nu va machiati sau sa optati pentru un machiaj simplu de zi, produsul poate fi integrat cu usurinta in rutina de machiaj si utilizat pentru alte scopuri.

Il puteti folosi ca baza pentru a va ajuta sa separati si sa va definiti genele inainte de aplicarea mascarei clasice. Daca doriti un aspect si mai natural folositi un cleste pentru curbarea genelor, pentru a ajuta la mentinerea ridicarii.

Mascara transparenta este un produs simplu care are mai multe scopuri.

Il puteti utiliza pentru firele de par micute de la baza scalpului atunci cand va coafati, in locul unui gel de par. Periuta fina a rimelului va face utilizarea mai simpla si va poate ajuta in situatii de urgenta.

O alta utilitate a acestui produs este fixarea sprancenelor. Daca nu aveti in portfardul vostru un gel transparent de gene, puteti folosit acest rimel. Aplicatorul rimelului permite perierea si redefinirea sprancenelor, pentru un efect natural.

Citește în continuare