Skip to content

Naomi Watts va aparea in noul thriller „Lakewood”, regizat de Phillip Noyce. E perfect de filmat in pandemie pentru ca e despre un oras in izolare.

Filmarile pentru noua productie „Lakewood”, cu Naomi Watts in rolul principal, sunt programate sa inceapa pe 16 septembrie in Ontario, in conformitate cu protocoalele stricte COVID-19.

Scenariul filmului este scris de Chris Sparling („Buried”, „Greenland”). „Lakewood” este povestea unei mame (interpretate de Naomi Watts) care alearga cu disperare pentru a-si salva copilul, pe masura ce autoritatile locale plaseaza in izolare micul oras in care locuiesc.

Cu o luna inainte de inceperea pregatirilor pentru filmari, actrita nominalizata de doua ori la Oscar pentru filmele „The Impossible” si „21 Grams” si producatorul peliculei „The Painted Veil” nu erau siguri daca proiectul va merge mai departe conform reglementarilor SAG-AFTRA, cat si altor probleme legate de pandemie.

Prezenta in cadrul Festivalului International de Film de la Toronto, cu ultima drama in care joaca alaturi de Andrew Lincoln si Jacki Weaver, intitulata „Penguin Bloom”, Watts a declarat ca echipa trebuie sa ia toate masurile de singuranta in serios, deoarece Canada are totul foarte sub control, iar acesta este singurul mod prin care pot realiza acest film.

„Lakewood” este un „film perfect” de realizat in timpul pandemiei, deoarece va fi interpretat aproape in intregime de Watts, productie similara cu thrillerul „Locke” cu Tom Hardy in rolul principal.

Phillip Noyce detine un palmares generos de filme si este cunoscut pentru productiile „Newsfront”, „The Saint”, „The Bone Collector” si „Salt”. A mai regizat thrillere precum „Dead Calm”, „Clear and Present Danger”, dar si dramele „Rabbit-Proof Fence” si „The Quiet American”.

Alex Dong (Limelight) este producator executiv alaturi de Theo James, vedeta francizei „Divergent”, si Tyler Zacharia („The Irishman”), care a ajutat la organziarea finantarii filmului.

Drama australiana „Penguin Bloom” este regizata de Glendyn Ivin si se bazeaza pe o poveste reala si pe cartea cu acelasi nume scrisa de Bradley Trevor Greive.

Lungmetrajul a avut premiera mondiala la Festivalul International de Film de la Toronto pe 12 septembrie 2020. Naomi Watts interpreteaza rolul principal si a produs filmul alaturi de Bruna Papandrea si Emma Cooper, iar Shaun Grant a scris scenariul.

Pelicula spune povestea unui fotograf (Andrew Lincoln) si a familiei sale care se lupta sa se adapteze la noua realitate: sotia sa, Sam (Naomi Watts), a suferit un accident teribil in timp ce se aflau in vacanta in Thailanda, fiind acum paralizata partial. Acestia gasesc speranta si consolare intr-un pui de cotofana ranit, pe care unul dintre cei trei fii ai sai il aduce acasa de pe plaja. Sam isi da seama ca daca Penguin se poate recupera intr-un fel, atunci poate si ea.

Drepturile asupra cartii au fost obtinute in decembrie 2016.

Actrita britanica Naomi Watts si-a facut debutul in cinematografie odata cu rolul din drama „For Love Alone” din 1986 si apoi a avut cateva aparitii in serialele de televiziune din Australia printre care „Hey Dad..!” (1990) si „Home and Away” (1991).

Dupa ce s-a mutat in Statele Unite, a jucat in filmul horror „The Ring” (2002), care i-a adus in palmares un premiu Saturn. Un an mai tarziu a fost nominalizata la Oscar pentru cea mai buna actrita, pentru rolul din drama „21 Grams”, cu Sean Penn si Charlotte Gainsbourg in distributie.

Este cunoscuta pentru interpretarea personajului Ann Darrow din „Hong Kong” (2005), produs si regizat de Peter Jackson. Pentru rolul Mariei Bennett din productia „The Impossible” (2012), Watts a primit o alta nominalizare la Oscar pentru cea mai buna actrita.

Au urmat roluri in filme precum „Birdman” (2014), „While We’re Young” (2015), „The Glass Castle” (2017) si „Luce” (2019). Anul trecut a jucat in serialul biografic „The Loudest Voice”.

Citește în continuare