Skip to content

Netflix lanseaza jocuri pe mobil, pornind de la filmele „Stranger Things”, „Shooting Hoops” si „Teeter Up”. Jocurile sunt gratuite pentru abonatii Netflix, momentan doar pe telefoanele Android

Netflix a anuntat ca filmele „Stranger Things: 1984”, „Stranger Things 3: Jocul”, „Card Blast”, „Shooting Hoops” si „Teeter Up” sunt cele cinci jocuri pe mobil care vor fi lansate curand.

Jocurile sunt impartite pe niveluri, insa toti abonatii Netflix au acces nelimitat, fara reclame, taxe suplimentare sau achizitii in aplicatie. Momentan, jocurile sunt disponibile doar pe telefoanele Android. De asemenea, compania a anuntat ca jocurile vor fi disponibile in mai multe limbi, in functie de setarile principale ale contului Netflix. In cazul in care limba respectiva nu este disponibila in joc, comunicarea se va face in engleza.

La fel ca in cazul abonamentului Netflix, si pentru jocuri se pot conecta mai multi jucatori. Mai mult, exista si jocuri pentru adulti, marcate specific, unde copiii nu vor putea avea acces decat printr-un cod PIN.

Utilizatorii se pot juca si online si offline, iar experientele vor fi pe mai multe niveluri, de la incepatori la gameri cu experienta.

In vara, Netflix a lansat si primul magazin online cu produse din seriale.

Magazinul virtual Netflix are deja la vanzare tricouri si camasi imprimate cu „Yasuke” si „Eden”, doua seriale animate populare in trendurile platformei de streaming, iar acestia au anuntat ca in curand va exista si o colectie de haine si obiecte de decor inspirate de seria “Lupin”, concepute in colaborare cu Muzeul Luvru, nota The New York Times.

Produsele variaza de la 30 la 82 de dolari, iar pe langa textile, fanii mai pot achizitiona si  un ceas Yasuke Haruto realizat de designerul Natalie Nguyen pentru 135 dolari sau o jucarie Eden E92 Kendama in editie limitata pentru 50 dolari.

Aceasta noua directie a Netflix este una strategica, anul trecut compania angajandu-l ca director de consumer goods pe John Simon, fostul VP si director de strategii globale pentru produse, design, merchandising si categorii la Nike.

Citește în continuare