Skip to content

(Video) Netflix a facut public trailerul documentarului Meghan & Harry. Filmul merge intr-o zona dramatica si incearca sa transmita ca va fi un film despre viata privata a celor doi.

Joi, Netflix a lansat trailerul pentru mult-asteptatul documentar despre primii ani de casnicie ai ducilor de Sussex – intitulat Harry & Meghan – care incepe cu o serie de fotografii alb-negru cu mai multe ipostaze ale cuplului in momentele lor intime, din spatele usilor.

Printre imagini se numara cele cu cuplul in vacanta in Africa de Sud, Harry cantand la chitara pentru partenera sa pe o peluza, cuplul in mijlocul dansului la nunta lor din 2018 si o fotografie cu Markle cu un cucui de bebelus.

“Nimeni nu vede ce se intampla in spatele usilor inchise”, spune Printul Harry in fata camerei, in timp ce trec prin cadru imagini cu cei doi, inclusiv o fotografie cu Markle cu capul in maini in timp ce vorbeste la telefon.

Intr-un alt clip, Meghan isi sterge lacrimile de pe chip. “A trebuit sa fac tot ce am putut pentru a-mi proteja familia”, noteaza printul Harry in fata camerei, inainte ca trailerul sa ajunga in ultimele momente si Meghan Markle sa intrebe telespectatorul: “Cand mizele sunt atat de mari, nu e mai bine sa auziti povestea noastra de la noi?”.

Initial se vorbea despre o lansare a documentarului simultan cu sezonul 5 al serialului The Crown, insa cei doi au editat o parte importanta din felul in care isi spusesera povestea dupa moartea Reginei Elisabeth.

Pentru o acoperire media cat mai buna, cel mai probabil documentarul va fi lansat odata cu cartea biografica a printului Harry, pe 10 ianuarie. Cartea va fi lansata simultan si in limba romana.

Foto Netflix, Profimedia

Citește în continuare