Skip to content

Vara aceasta, cu Orange sala de cinema se muta in aer liber. De marti, 11 iulie, toata saptamana sunt super filme in parcul IOR la Orange Pop-Up Cinema

Ca in marile capitale europene, acum putem vedea cele mai noi filme in aer liber in marile parcuri din mijlocul orasului alaturi de prieteni si familie.

In parcul Alexandru Ioan Cuza, fostul IOR, puteti merge din 11 iulie la Orange Pop-Up Cinema pentru cateva ore de distractie in mijlocul naturii. Este al patrulea an cand Orange Pop-Up Cinema se instaleaza in mijlocul oraselor, cinematograful in aer liber mutandu-se saptamanile urmatoare in Iasi, Cluj-Napoca, Sinaia si Timisoara.

Odata cu o seara relaxanta si foarte placuta in compania unor filme care au impresionat publicul in ultimele luni – pentru ca vorbim de filme care au avut premiera foarte recent -, puteti face si o fapta buna. Banii incasati din vanzarea biletelor vor fi donati catre Fundatia Orange pentru sustinerea proiectului Orange Digital Center, un amplu hub de educatie digitala destinat adolescentilor pasionati de tehnologie, tinerilor aflati la inceput de drum profesional sau adultilor care isi doresc o reconversie profesionala cu ajutorul abilitatilor digitale.

In platforrma educationala tinerii pot gasi cursuri gratuite pentru mai multe specializari si mestesuguri, de la prelucrare lemn la croitorie sau marochinarie si design accesorii. Sunt si cursuri cu specializari in domenii de activitate care sunt foarte cautate in acest moment inclusiv cursuri de initiere in programare sau de utilizare a instrumentelor de graphic design, aptitudini care ii pot ajuta sa dezvolte pe viitor un business propriu (puteti descoperi lectiile si proiectele din program aici).

Programul Orange Pop-Up Cinema din parcul IOR include emotionantul film cu Tom Hanks, „A man called Otto”, dupa cartea omonima care a emotionat milioane de oameni, filme de actiune ca „Black Panther: Wakanda Forever” sau „John Wick 4” cu Keanu Reeves, dar si filme pentru cei mici pentru o dimineata de week end speciala in familie.

Filmele incep la ora 20.15, iar vineri si sambata in programul de seara sunt doua filme consecutive, cu a doua proiectie de la ora 22.45.

Iata programul Orange Pop Up Cinema

A man called Otto – marti 11 iulie ora 20.15

Doctor Strange in the Multiverse of Madness – miercuri 12 iulie, ora 20.15

Black Panther: Wakanda Forever – joi 13 iulie, ora 20.15

Doua filme vineri – de la 20.15, Ant Man and The Wasp Quantumania si de la 22.45, The Menu

Sambata si duminica Orange Pop up Cinema are si program matinal pentru cei mici

Sambata, 15 iulie de la ora 10.00 The Super Mario Bros Movie, iar in programul de seara sunt The Lost City de la 20.15 si Bullet Train de la 22,40

Duminica, 16 iulie dimineata de la 10.00 Minions: The Rise of Gru, iar in programul de seara de la 20.15 John Wick 4

Biletele pot fi gasite pe aici. Programul pentru fiecare oras in parte poate fi gasit aici

Citește în continuare