Skip to content

Pentru corp si minte – 10 sali Pilates din Bucuresti

Daca va ganditi de ceva vreme sa incepeti sa faceti sport, recomandarea noastra ar fi sa incercati un antrenament mind-body, cu beneficii atat pentru corp, cat si pentru minte. Pilates, de exemplu, este o varianta excelenta: sculpteaza si tonifiaza corpul, perfect pentru sanatatea inimii, imbunatateste postura, flexibilitatea, dar si memoria. In plus, Pilates amelioreaza depresia si este deseori introdus in tehnicile pentru managerierea stresului. 

Destule motive pentru a da credit unui tip de antrenament foarte “in trend” astazi, asa ca iata mai jos 10 locuri din Bucuresti unde ati putea sa faceti Pilates intr-un cadru relaxant, cu instructori specializati, beneficiind, poate, si de alte antrenamente complementare.

Pilates Rocks Studio


Adresa: Str. George Enescu nr.1, Calea Victoriei nr.112, Bucuresti
Facebook: https://www.facebook.com/pilatesrocksstudio/
Website: http://www.pilatesrocks.ro

Studioul profesional Pilates Rocks Studio este fondat de Roxana Ivanescu, Pilates Trainer Certificat International de BASI Pilates din California, S.U.A.  Aici puteti alege intre sesiunile de grup sau cele private, la saltea sau la aparate, in functie de preferinte sau necesitati (recuperare medicala, tonifiere etc.).

Un tip de antrenament Pilates diferit si inedit, totodata, il reprezinta asa numitul “TRE workout” (Trauma/Tension Release Exercises), cel care are ca scop eliberearea de tensiuni si stres din corp si vindecarea traumelor.

PilatesFIT Studio


Adresa: Strada Nicolae G. Caramfil Nr.10, Bucuresti
Facebook: https://www.facebook.com/StudioulPilatesFIT/
Website: http://pilatesfit.ro/

PilatesFIT Studio este specializat in Pilates, avand studiouri atat in Bucuresti, cat si in Cluj-Napoca, ambele fiind dotate cu aparate Pilates Reformer Allegro 2 de ultima generatie. Sedintele de Pilates se adreseaza tuturor, indiferent de conditie fizica, iar tipul acestora este stabilit de comun acord. In plus, aici puteti lua lectii semiprivate de Reformer, lectii de Yoga sau puteti opta pentru sedinte de Masaj.

Movement Studio


Adresa: Str. Constantin Aricescu nr.12, sector 1, Piata Dorobanti, Bucuresti
Facebook: https://www.facebook.com/pg/MovementStudioRo
Website: https://www.movementstudio.ro/

“A beautiful mind in a wise body” este deviza Movement Studio, iar pentru asta a inclus in oferta sa cursuri Pilates cu instructor personal (multe dintre pachete incluzand si sauna), cursuri Pilates pentru sarcina si diverse tipuri de masaj. Instructorii specializati (multi dintre ei venind din zona baletului si a dansului profesionist), aparatura diversificata (inclusiv aparatul Reformer) si sala dedicata fac din acest loc unul de top.

The Pilates Studio


Adresa: Calea Dorobantilor nr.184, et.2, ap.3, sector 1, Bucuresti
Facebook: https://www.facebook.com/thepilatesstudio.ro/
Website: https://www.thepilatesstudio.ro

Studioul din Calea Dorobantilor este echipat cu aparate de Pilates BASI® Systems, toti instructorii fiind certificati pe aparatele Pilates. Aici puteti opta pentru clase de mini grup Pilates sau Yoga, clase private Pilates pe aparate sau clase private Yoga. Un aspect inedit este faptul ca la Pilates Studio se tin si cursurile de instructor Pilates (Mat Program si Comprehensive Global Format), cursuri sustinute de instructorii renumitei scoli BASI Pilates.

Balance Studio Woman


Adresa: Strada Tunari 55, et.1, sector 2, Bucuresti
Facebook: https://www.facebook.com/BalanceStudioWoman
Website: https://balancestudiowoman.com/

Balance Studio Woman este un studio de Pilates exclusiv pentru femei, oferind atat sedinte de grup, cat si clase individuale, cu instructor personal. Sedintele Pilates individuale includ si antrenamente la aparate (Reformer cu Tower, Wunda Chair, Ladder Barrel), dar si alte antrenamente cum ar fi Yoga, Fitball, Zumba, ABS&BUTT, ABS&LEGS etc.

KOA Pilates


Adresa: Strada Turbinei 16, Bucuresti
Facebook: https://www.facebook.com/pg/koapilates
Website: https://www.koapilates.ro/

Cu echipamente de ultima generatie (Reformer, Cadillac, Exo Chair, Ladder Barrel), programe de antrenament personalizat (Tonifiere, Recuperare, Prenatal, Postnatal) si nu in ultimul rand instructori cu experienta in Pilates, KOA Pilates este un alt studio pe care vi-l recomandam. Trebuie doar sa va alegeti tipul de antrenament preferat si sa sunati pentru o programare.

Pilates Therapy


Adresa: Eden SPA Aviatorilor, Str. Pictor Ion Negulici 4
Facebook: https://www.facebook.com/PilatesTherapy.ro/
Website: https://pilates-therapy.ro

Pilates Therapy schimba vieti, transforma corpuri si inspira spiritul – aceasta este atmosfera care va intampina daca alegeti studioul din Piata Aviatorilor. Aici va puteti inscrie la ore de grup Pilates la saltea (cu maximum 11 participanti) sau la ore individuale, desfasurate la aparate precum Reformer si Wunda Chair, calitatea Balance Body din S.U.A.

Next Door Fitness


Adresa: Strada Popa Nan, nr. 82, etaj 1, Bucuresti
Facebook: https://www.facebook.com/nextdoorfitness.ro
Website: http://nextdoorfitness.ro

Cu o experienta de peste 6 ani, Next Door Fitness ofera saptamanal clase de Pilates – antrenamente de grup sau cu personal trainer. In plus, serviciile clubului includ si alte antrenamente, cum ar fi cele de Yogalates, PUMP, Yoga pentru copii,  Step&Tones, BeachBody TBW, Functional Step, Masaj etc.

Viva Sport Club


Adresa: Sos. Oltenitei nr.103, Bucuresti
Facebook: https://www.facebook.com/vivasportclub
Website: https://vivasportclub.ro/

Ei bine, daca va doreati un loc care sa le aiba pe toate, l-ati gasit! Pe langa cursurile de Pilates, in cele 5 Sali de group fitness, puteti opta pentru antrenamente precum Zumba, Kangoo Jumps, Step Aerobic, Bosu, Passion Dance, HIIT, Indoor Cycling, Yogalates, Body Art, Qi Gong sau Power Yoga. Viva Sport Club include o ofera variata si pentru copii, si anume cursuri de Arte martiale, Dansuri, Street Dance, Balet si Gimnastica.

In plus, clubul are si piscina (interioara si exterioara), dar si alte facilitati cum ar fi un solar, o cafenea, o terasa si un salon de masaj.

Fresh Club


Adresa: Strada Anastasie Panu 50, București 031166
Facebook: https://www.facebook.com/FreshClubAerobic
Website: https://www.freshclub.ro

Un club accesibil, neaglomerat, in cadrul caruia puteti opta atat pentru clasele de Pilates, cat si pentru cele de Qui Gong, Zumba, Zumba Kids sau Fitness. Pe langa toate acestea, Fresh Club are doua mari atuuri: o echipa multidisciplinara pregatita sa va ajute in stabilirea unui  program de Nutritie personalizat si consilieri cu competente in Psihologie si Life-Coaching cu ajutorul carora sa va pastrati mereu motivatia.

Citește în continuare