Skip to content

Travel: Prin gradinile de lalele din Olanda intr-o calatorie virtuala spectaculoasa

E momentul tau pentru o pauza de bine. Lumea e mai frumoasa cand ai grija cu ce-ti hranesti trupul si mintea, ce informatii te inconjoara, cum iti cladesti increderea de sine, ce alegi sa citesti si ce produse cosmetice alegi sa-ti reprezinte dorintele de frumusete si sa te ajute sa ti le indeplinesti.

Lumea se vede mai frumoasa cu Maybelline.

Una dintre cele mai frumoase si cunoscute gradini din lume este Keukenhof Flower Exhibit, gradina-expozitie olandeza care an de an surprinde publicul din intreaga lume cu campurile de lalele inflorite multicolore.

KeukenhofFlower Exhibit este un eveniment anual care atrage mii de vizitatori dornici sa vada campurile de lalele inflorite, dar si narcise si zambile.

Gradina Keukenhof este cea mai mare gradina cu flori din lume si are peste 800 de soiuri de lalele plantate, anul acesta fiind inflorite nu mai putin de sapte milioane de lalele distribuite pe 32 de hectare.

Gradina Keukenhof este situata la jumatatea distantei dintre Amsterdam si Haga, in orasul Lisse, care se deschide in fiecare an publicului incepand din ultima saptamana a lunii martie si pana in mai.

Ca si anul trecut, evenimentul din 2021 este anulat deoarece Olanda si o mare parte din restul planetei practica inca distantarea sociala si nu incurajeaza evenimentele cu public numeros. 

Ca sa ajunga insa la publicul care de obicei venea sa vada gradina, organizatorii ofera acum un streaming online catre campurile sale de lalele, narcise si zambile, astfel incat sa poata fi savurate in continuare.

Primele atestari documentare ale Keukenhof mentioneaza ca acest spatiu a fost in secolul al XV-lea un teren de vanatoare, locul unde se intalneau cei mai priceputi vanatori din Tarile de Jos.

Datorita Printesei Jacqueline, pe teren au inceput sa se planteze flori si astfel si-au dat seama ca este foarte fertil. Cultivatorii de flori si-au pastrat acest obicei de a planta lalele in Parcul Keukenhof si dupa moartea printesei, mai degraba ca experiment pentru a vedea cum se transforma in timp diverse specii de lalele. Parcul propriu zis dedicat lalelelor a aparut oficial in anul 1942.

Lumea se vede mai frumoasa cu Maybelline si totul e mai frumos atunci cand ai grija cu ce-ti hranesti trupul si mintea, ce informatii te inconjoara, cum iti cladesti increderea de sine, ce alegi sa citesti si ce produse cosmetice alegi sa-ti reprezinte dorintele de frumusete si sa te ajute sa ti le indeplinesti.

New York e o stare de spirit, traita la superlativ. Maybelline isi gaseste inspiratia in pulsul metropolei, încurajandu-ne să exploram si sa ne afirmam creativitatea, pentru ca „if it last it NY it lasts anywhere”…

Uplift yourself si descopera produsele cu formule avansate si texturi revolutionare care iti transmit energia vibranta a New Yorkului si curajul de a fi tu insuti.

Citește în continuare