Skip to content

Produse inovatoare care va vor ajuta sa aveti coafura perfecta

Tehnologia nu ne lasa la greu nici la capitolul hairstyling, ci face pasi mici, dar siguri, spre un ideal: aparate de styling care sa ne coafeze fara sa miscam vreun deget. Suntem deja recunoscatoare pentru ondulatoarele automate, care au usurat atat de mult acest proces. Usor sceptice la inceput si intimidate de latura lor hi-tech, ne-am lasat parul pe mana lor si nu ne-a parut rau.

Kit futurist pentru coafarea si uscarea parului

Colectia de par Dyson Supersonic™ are un design futurist si o tehnologie foarte avansata in spate, care vizeaza un alt ideal de-al vostru: rapiditatea coafarii parului. Poate inlocui intreaga colectie de unelte pentru par pe care o aveti deja in casa. Cu un singur dispozitiv puteti avea uscator, placa de par si ondulator cu ajutorul carora va puteti coafa in mai putin timp si care are o tehnologie ce evita supraincalzirea acestora in timpul utilizarii.

Compania a avut nevoie de peste cinci ani si mai mult de 30 de milioane de dolari pentru a dezvolta acest multitasker, care ia originalul uscator de par cu motor ultra-rapid si il transpune intr-un nou kit cu baza sub forma unei baghete. Kit-ul contine cinci atasamente – o perie plata, o perie rotunda si trei dimensiuni de fier pentru ondulare – toate uscand parul in timp ce il coafati.

Produsele inovative contin efectul coanda, care permite Airwrap sa foloseasca aer in locul caldurii. Este acelasi principiu aerodinamic care face ca avioanele sa decoleze: motoarele cu avion creeaza vortexuri involburate care imping obiectele inainte. Airwrap foloseste aceste vortexuri pentru a coafa parul in aceeasi forma cu atasamentul utilizat. Mai mult de atat,  atunci cand apropiati atasamentul de ondulat de o sectiune de par, parul se infasoara magic in jurul baghetei, fara a fi necesar sa o rasuciti manual. Aparatul isi verifica propria temperatura de pana la 40 de ori pe secunda pentru a se asigura ca nu depaseste niciodata peste 302 de grade, un prag rezonabil pentru reducerea daunelor

Prima placa de indreptat parul care poate functiona cu ajutorul telefonului

Bluetooth, tehnologia standard pentru comunicarea fara fir intre doua dispozitive, se utilizeaza de ceva vreme si in domeniul de frumusete si ingrijire personala. Cei de la Glamoriser s-au gandit sa reinventeze produsele de indreptare a parului lansand in acest an prima placa de par care poate functiona cu ajutorul telefonului. Dupa achizitionarea acestui produs trebuie doar sa descarcati aplicatia Glamoriser pentru a profita de setarile de caldura personalizate care se potrivesc cu modul in care va coafati parul. Tot din aplicatie puteti seta placa pentru a se opri automat intre 5 si 20 de minute dupa ce ati terminat coafarea.

Uscator de par cu senzor de pauza automat

Uscatorul de par Cura Luxe lansat de cei de la t3micro.com este unul din produsele care a luat premiul la sfarsitul anului trecut pentru cea mai inovatoare unealta de uscare a parului. Cu stil personalizabil, uscatorul foloseste tehnologia T3 Digital IonAir care ajuta caldura sa fie precisa si sa emane aerul pe o raza larga, usuca rapid si ofera parului elasticitate fara sa il inaspreasca. Este echipat cu setar de caldura, viteza, un commutator de intensificare a volumului si un sezon de pauza automat care opreste fluxul de aer atunci cand luati mana de pe maner.

Nici unul din produsele prezentate nu sunt disponibile in Romania, insa pot fi achitionate online.

Citește în continuare