Skip to content

Rachel Weisz va interpreta rolul principal intr-un film despre viata lui Elizabeth Taylor

Filmul despre viata lui Elizabeth Taylor se va numi “A Special Relationship” si promite sa fie mai mult decat un film clasic biografic despre o vedeta de la Hollywood. Filmul nu se va centra pe activitatea de actrita a lui Taylor, ci pe partea ei militantista – a fost unul dintre activistii pentru drepturile celor infectati cu HIV, in anii in care SIDA era considerata o stigma sociala.

Rachel Weisz va lua chipul actritei despre care se spunea ca e singura persoana din lume cu ochii violeti

Dupa rolul in multi premiatul film “The Favourite”, Weisz a acceptat provocarea de a fi transformata intr-o actrita iconica, a carei viata tumultuoasa a facut ocolul lumii. Scenariul filmului este scris de cel care a scris “Slumdog Millionaire” (Simon Beaufoy)  si povesteste un episod in care actrita a angajat in echipa sa un tanar gay pe nume Wall, tocmai pentru a demonstra tuturor sustinerea sa pentru comunitatea LGBT.

Pentru a pastra autenticitatea povestii, desi este un fim care va fictionaliza unele intamplari, scenaristul a intervievat multi dintre prietenii lui Taylor pentru detalii nespuse din viata ta.

Doua femei vor regiza filmul despre Elizabeth Taylor

Autoarele filmului “Troop Zero” care a facut valuri la Sundance, care semneaza cu numele Bert & Bertie, vor fi regizoarele acestui film. Producatorii spun ca alegerea lor ca regizori e un semnal ca vor un film care sa o reprezinte cat mai mult pe Taylor care a fost o activista si o militanta activa pentru drepturile femeilor si ale personelor defavorizate.

Elizabeth Taylor a fost o actrita americana care s-a nascut si a crescut pana la 7 ani la Londra. A intrat in istoria filmului pentru multe dintre performantele sale – de la prima actrita care a fost platita cu un million de dolari (pentru filmul Cleopatra in 1963) pana la prima actrita care a fost platita cu peste 500.000 de dolari ca sa apara intr-un show de televiziune.

A castigat de-a lungul carierei toate premiile mari, doua Oscaruri, patru Globuri de aur, doua premii BAFTA. In ultima parte a vietii a fost o prietena foarte apropiata a lui Michael Jackson caruia i-a fost alaturi ca sprijin moral si aparator public, in toate momentele in care a fost implicat in scandaluri.

Citește în continuare