Skip to content

Regé-Jean Page si Glen Powell intr-un serial „Butch and Sundance”. Paul Newman si Robert Redford au jucat rolurile cunoscutilor jefuitori in filmul din 1969

Publicatia The Hollywood Reporter a anuntat ca Regé-Jean Page (Bridgerton) si Glen Powell (Top Gun: Maverick) vor juca in serialul TV despre Butch Cassidy si The Sundance Kid, noua productie fiind semnata de Amazon.

Momenta, serialul nu are titlu, insa va fi produs executiv de The Russo Brothers, iar Kaz si Ryan Firpo, care au lucrat cel mai recent la „The Eternals” de la Marvel, vor scrie scenariul.

Pana acum,  informatiile care au ajuns in presa de specialitate releva faptul ca Page va juca rolul lui Cassidy, in timp ce Powell il va juca pe The Sundance Kid.

Regé-Jean Page este cel mai bine cunoscut pentru rolul sau din primul sezon al serialului Netflix, „Bridgerton”. El a colaborat recent cu Russos la filmul lor de actiune Netflix „The Grey Man”. El va juca, de asemenea, in viitorul lungmetraj Paramount, „Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves”.

Filmul „Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves” este bazat pe jocul Hasbro care a devenit o franciza de succes in ultimii 40 de ani va fi regizat Johnathan Goldstein si John Francis Daley. Vor lucra pe scenariul scris de Michael Gilio. Goldstein si Daley au mai lucrat impreuna pentru „Spider Man: Homecoming”, „Game Night” si cele doua filme „Horrible Bosses”.

Dungeons & Dragons este cunoscut pentru jocurile care includ vanatori de comori, campaniile de razboi pe echipe intr-un univers imaginar care imbina oameni, elfi, orci si sute de alte creaturi. Jocul foloseste zaruri multidirectionale si este supravegheat de o gazda cunoscuta sub numele de Dungeon Master. Momentan nu se stie daca adaptarea filmului va fi un film fantastic, plasat in intregime in lumea jocului sau daca va incorpora aspectele de povestire si joc.

Glen Powell a jucat recent in continuarea de succes „Top Gun: Maverick” in rolul Lt. Jake „Hangman” Seresin. Printre alte filme ale lui se numara „The Expendables 3” si „Everybody Wants Some”, dar si serialul animat Netflix „Jurassic World: Camp Cretaceous”.

Butch Cassidy si The Sundance Kid, doi adevarati haiduci din vestul salbatic american, au fost portretizati pe ecran de Paul Newman si Robert Redford, in filmul din 1969, „Butch Cassidy si Sundance Kid”.

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Butch Cassidy si Sundance Kid si-au dobandit faima de jefuitori de trenuri. Filmul e o evocare plina de caldura, de umor, dar si de dramatism a aventurilor celor doi, cu Paul Newman- Butch Cassidy, Robert Redford- Sundance Kid si Katharine Ross- Etta Place in rolurile principale.

La productia din 1969, sora mai mica a lui Butch a fost pe platourile de filmare si a afirmat ca Paul Newman seamana leit cu personajul sau. De asemenea, ea a relatat ca Butch, cowboy fiind, a fost acuzat de furtul unui cal si nimeni nu-l mai angaja. Ca urmare devine spargator de banci si de vagoane postale, alaturi de Sundance Kid.

Filmul este considerat un clasic si a fost clasat de Institutul American de Film drept unul dintre cele mai mari filme americane realizate vreodata.

Citește în continuare