Skip to content

Se cauta un pasionat de muzica care va fi platit cu 9000 de euro pentru a merge la 11 festivaluri din aceasta vara. Ii va asculta live pe Kaiser Chiefs, Björk, David Guetta, Calvin Harris, 50 Cent, Armin van Buuren si alti peste 500 de artisti.

Pentru iubitorii de festivaluri, platforma de evenimente Skiddle a pregatit jobul ideal pentru vara anului 2022.

Skiddle va plati 9000 de euro unei persoane care va participa la festivalurile muzicale din Marea Britanie. In schimb, va trebui sa surprinda cele mai frumoase momente din fiecare eveniment si sa posteze pe retelele de socializare ale platformei Skiddle.

In total, angajatul va mrge la 11 festivaluri desfasurate din luna mai pana in august, un alt eveniment care se va desfasura in fiecare week-end al verii. Printre artistii pe care ii va asculta live se numara Kaiser Chiefs, Björk, 50 Cent, Clean Bandit, David Guetta, Fatboy Slim, Calvin Harris, un dj set al actorului Idris Elba, Tyler, the Creator, Metronomy, Chase & Status, Lewis Capaldi, Jamie XX, Groove Armada, Richard Ashcroft, solistul The Verve, Marin Garrix, Armin van Buuren, Tiesto, Above & Beyond, Billy Ocean, Nile Rogers & Chic, Van Morrison, Passenger, Emeli Sande sau Megan Thee Stallion.

Pe langa salariul care acopera cele 3 luni de evenimente, Skiddle va plati toate cheltuielile angajatului part-time, de la banii de drum la costurile de masa pentru fiecare zi de festival.

Calendarul este: Highest Point in Lancaster (12-15 mai), Dream Valley in Kent (28 mai), Creamfields South in Chelmsford (2-4 iunie), One Out Fest in Londra (18 iunie), Retro in the Park in Burnley (2 iulie), Kubix in Sunderland (9 iulie), Bluedot in Macclesfield (21-24 iulie), Belladrum in Inverness (28-30 iulie), Rock The Mote in Kent (6 august), Garage Nation Outdoor Fest in Londra (13 august), Weyfest in Farnham (19-21 august) si Creamfields North in Cheshire (25-28 august).

Titlul jobului este acela de „reporter de festival”, printre cerinte se afla pasiunea pentru muzica live, de preferat un carnet de conducere si disponibilitatea de a calatori si de a fi confortabil in fata camerei foto.

Anuntul Skiddle descrie o vara „plina de muzica grozava si oameni cu ganduri asemanatoare. Daca suna de pe strada dumneavoastra, atunci este cu siguranta locul de munca pentru dvs.! Pozitia a fost adaptata pentru a se potrivi celor cu o tendinta creativa, celor care au un ochi agil pentru a produce continut distractiv, incitant si captivant si, evident, celor cu pasiune nemuritoare pentru muzica live. Cautam pe cineva cu un caracter prietenos, deschis si increzator, care sa se imbarce intr-o experienta unica in viata, sa surprinda momente pe care le transforma in amintiri memorabile, sa caute tot ce este mai bun din fiecare eveniment.” 

In plus, candidatul ideal trebuie sa fie de incredere, cu rabdare, cu incredere in sine si o atitudine extroverta. Aplicatiile pot fi trimise aici.

Skiddle este o platforma sociala care vinde bilete pentru festivaluri mijlocii si mari din Marea Britanie dar si pentru turneele mondiale Live Nation si pentru sute de sali de concerte din Regatul Unit.

Citește în continuare