Skip to content

Ritual Spa cu miere, tratamentul de rasfat cu efecte de anti-imbatranire

Mierea mai este denumita si „lichidul de aur” pentru multiplele sale efecte benefice asupra sanatatii pielii. In sezonul rece aveti nevoie de un boost pentru minte, corp si spirit. Indiferent daca vreti sa va relaxati, sa va energizati sau sa dati un restart simturilor, va recomandam un ritual in care rasfatul este invaluit de beneficiile mierii.

Mierea diminueaza tesutul adipos si regenereaza celulele

Hidratarea este printre primele beneficii in contact cu pielea, oferite de acest produs natural folosit deja in mare parte a produselor cosmedice dedicate hidratarii, curatarii, dar si anti-imbatranirii. Un alt beneficiu consta in stimularea si accelerarea regenerarii celulare cauzata de continutul ridicat de vitamina C, o varietate de vitamine tip B (niacina, riboflavina, acid pantotenic), minerale (de exemplu, potasiu) si aminoacizi care, toate la un loc, reprezinta o sursa extraordinara de hranire a pielii. La nivelul pielii, actiunea acestora se vede prin aspectul sanatos si stralucitor.

Mierea previne si diminueaza ridurile

Prin intermediul acestui produs puteti castiga lupta cu timpul gratie antioxidantilor aflati in nucleul mierii. Acestia au rolul de a trata si preveni aparitia ridurilor si liniilor fine, prin suportul oferit pielii in producerea de colagen si elastina, ambele avand un rol primordial in pastrarea sanatatii si tineretii pielii. Totodata rolul antioxidantilor aflati in miere este de a neutraliza radicalii liberi din mediul inconjurator, rezultand restructurarea si vindecarea in profunzime, actiunea mierii fiind la nivel celular, astfel veti putea sa eliminati stresul oxidativ.  

Un ritual cu miere poate imbina armonios beneficiile naturale ale produsului aplicate din abundenta pentru un gommage eficient si masajul relaxant, puternic hidratant. Va puteti bucura de castigurile acestui rasfat in locatii precum Thaico Spa, Iaki Spa, Country Spa Retreat sau Orhideea Spa.

Citește în continuare