Skip to content

S-a redeschis Disneyland Paris, iar autoritatile au decis ca celebrul personaj Mickey Mouse sa nu mai ofere imbratisari

Parcul tematic Disneyland Paris a fost deschis la sfarsitul saptamanii trecute, dupa ce a fost inchis timp de aproape opt luni in timpul pandemiei, dar au sunt in vigoare masuri de siguranta pentru a opri raspandirea virusului.

Acum, membrii distributiei imbracati in personajele Disney preferate – printre care Mickey Mouse, Minnie Mouse si Goofy, care se plimbau prin multime si obisnuiau sa faca poze cu vizatorii si sa ia in brate copiii, vor pastra distanta. Conform regulilor revizuite ale parcului, „interactiunile stranse, inclusiv imbratisarile, vor fi suspendate temporar”, anunta agentia de presa Reuters. Vizitatorii cu varsta peste sase ani trebuie, de asemenea, sa poarte masti.

Disneyland Paris cuprinde doua parcuri tematice, un centru comercial, districtul de mese si de divertisment si sapte hoteluri aflate in proprietatea Disney. De la deschiderea sa din 12 aprilie 1992, acesta a fost al doilea parc Disney care s-a deschis in afara Statelor Unite, dupa Tokyo Disney Resort si primul care a fost detinut si operat de Disney.

Disneyland Paris este cea mai populara destinatie turistica din Europa, inregistrand anual aproximativ 15 milioane de vizitatori, de la deschiderea sa in 1992. Parcul de distractii este impartiti in Disneyland Park – cu patru zone: Fantasyland ce te incanta cu magia filmelor clasice, Discoveryland ce iti arata lumea ganditorilor si exploratorilor, Frontierland adica o incursiune in lumea Vestului Salbatic si Adventureland, lumea aventurierilor ce descopera de la casuta lui Robinson Crusoe la vasul piratului Jack Sparrow si Walt Disney Studios – dedicat filmului si animatiilor in special in partea de productie, din spatele camerei.

Parte din experienta Disney sunt si vizita la Castelul Frumoasei din Padurea Adormita, transformarea in soricelul Ratatouille cu ajutorul tehnologiei 4D sau explorarea cu trenuletul lumea Piratilor din Caraibe, intalnindu-l pe Jack Sparrow.

Pentru cei care raman cazati in hotelurile din parcul de aventuri, distractia continua in Disney Village. “Satul” ofera o magazine, restaurante, baruri, cinematografe si animatie pentru intreaga familie. Cinematografe IMAX – sali de cinema cu efecte tridimensionale fascinante; Nex Game Arcade – un spatiu dedicat in totalitate jocurilor, pentru toate varstele; The PanoraMagique Balloon – unul dintre cele mai mari baloane cu aer cald din lume, care poarta turistii deasupra Lacului Disney, pentru o priveliste fermecatoare sunt si ele parte din magia Disney.

Citește în continuare