Skip to content

Saga Vikingilor, aventura si actiune de categorie grea

  • envelope icon

Northmen: A Viking saga este o poveste fascinanta care tocmai si-a facut intrarea in cinematografele din Romania:

Universul vikingilor a fascinat dintotdeauna si a inspirat numeroase legende si mituri mai mult sau mai putin credibile. Unele dintre ele sunt explorate si in filmul NORTHMEN: A VIKING SAGA, un film de actiune barbatesc, realizat in peisajele extraordinare din Africa de Sud. Daca esti pasionat de mitologia nordica, nu rata epopeea SAGA VIKINGILOR, o experienta vizuala unica mixata cu actiune de categoria grea. In plus iubitorii de heavy metal au sansa sa-si recunoasca unul din idoli, Johan Hegg, vocalul trupei Amon Amarth in rolul razboinicului viking Valli.

Alungati din propria lor tara de propriul lor rege, un grup de vikingi neinfricati o pornesc inspre Britania cu intentia de a prada și a jefui. Sub comanda neinfricatului lor lider Asbjörn (Tom Hopper), vikingii se imbarca intr-o misiune extrem de periculoasa, cu scopul de a jefui mânastirile de comorile cu care sa-și rascumpere apoi libertatea. Calatoria le e intrerupta de o furtuna violenta, care ii face sa naufragieze pe coasta Scotiei. Eșuati printre inamici, singura lor sansa de supravietuire e sa ajunga la așezarea daneza Danelaw. Pe drum, vikingii reușesc sa o ia prizoniera pe artagoasa lady Inghean (Charlie Murphy), fiica regelui Dunchaid (Danny Keogh). Razboinicii renegati profita imediat de aceasta oportunitate pentru a cere o rascumparare uriașa, dar se lovesc de refuzul regelui Dunchaid, un conducator calit in batalii grele, care strânge impotriva lor o armata formata din cei mai necrutatori mercenari, Haita Lupilor, temuti prin tot tinutul pentru ferocitatea lor.
Din acel moment, vikingii au doar o sansa aparuta ca prin minune – un calugar misterior pe nume Conall (Ryan Kwanten) care ii va ajuta sa scape de Haita Lupilor si mai ales de liderii lor sangeroși, Hjorr (Ed Skrein) și Bovarr (Anatole Taubman). Condusi de Conall, vikingii o iau pe singurul drum cu adevarat ferit, Calea Sarpelui, iar calatoria lor se transforma intr-o cursa contracronometru, o vanatoare pe viata si pe moarte.

Trailer Northmen: A Viking Saga

Northmen este regizat de Claudio Fäh (Sniper: Reloaded, Hollow Man 2) care conduce o distributie de actori de prima mana, formata din Tom Hopper (Black Sails, Merlin), Ryan Kwanten (True Blood, The Right Kind of Wrong), Ken Duken (Das Adlon, Inglourious Basterds), Charlie Murphy (Philomena, The Village), James Norton (Rush, An Education), Ed Skrein (Game of Thrones, The Transporter) și Anatole Taubman (James Bond 007 – Quantum of Solace, The Tudors).

Alte filme pe care nu trebuie sa le ratezi toamna asta gasesti aici.

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *