Skip to content

Noi detalii despre sezonul 2 Emily in Paris. Un nou iubit pentru personajul principal, noi actori in distributie

Serialul care a facut senzatie la sfarsitului anului trecut, Emily in Paris, se afla in pline filmari pentru sezonul 2, iar asta inseamna ca incep sa apara tot mai multe informatii  despre povestea care va fi prezentata in ceea ce vom vedea, cel mai probabil, in decembrie. Trei noi actori au fost inclusi in distributia noului sezon.

Lucien Laviscount va fi Alifie, un personaj sarcastic si cinic care refuza sa vorbeasca franceza sau sa imprumute orice din cultura franceza. El va fi noul iubit al lui Lily, dupa ce – evident – vor avea o serie de intalniri foarte aprig disputate in contradictoriu.

Jeremy O. Harris este actor si scenarist si a fost anuntat ca unul dintre actorii in ipostaza de special guest star. El va fi Gregory Elliott Dupree, un designer de moda iconic un fost protejat al personajului Pierre Cadault ( interpretat de Jean-Christophe Bouvet) cu care spectatorii s-au intalnit deja in sezonul 1.

Arnaud Binard va fi Laurent G, proprietarul unui club chic dinSaint Tropez.

Stim din fotografiile care au aparut in urma cu doua saptamani ca o parte din actiune are loc in Saint Tropez, intrucat acolo s-a filmat mai bine de o saptamana.

Au inceput filmarile pentru Emily in Paris sezon 2. Primele imagini de la filmari

Emily in Paris”, noul serial lansat de Netflix a fost vizionat de peste 58 de milioane de conturi Netflix, fiind cel mai vizionat serial de comedie de pe Netflix in 2020.

Succesul productiei se explica prin momentul de evadare pe care il ofera in vremuri in care realitatea pare greu de suportat. Pentru inceput, serialul va poarta intr-unul din cele mai frumoase si pictoresti orase din lume, Parisul. Scenariul surprinde tipologiile personajelor specifice „Sex and The City” si „Gossip Girl” si are un ritm dinamic in care orice situatie isi gaseste rezolvarea. Per total, tonul este optimist, jucaus si voios, oferind un exemplu de cum sa ramai cu mintea mereu setata pe gasirea solutiilor.

Citește în continuare