Skip to content

Sezonul 2 din serialul Wednesday se va filma in Irlanda. Jena Ortega devine si producator al serialului, echipa comenteaza aparitia unor noi personaje

Cel mai popular serial de pe Netflix, Wednesday, va avea sezonul doi filmat in Irlanda, a anuntat in exclusivitate publicatia Deadline.  Productia ar urma sa inceapa sa fie filmata in anul viitor, catre sfarsitul lunii aprilie.

Sezonul 1 din Wednesday, cu Jenna Ortega in rolul principal, a fost filmat in Romania in perioada septembrie 2021-martie 2022. Deadline sustine ca in urma succesului masiv la nivel mondial al comediei de groaza „coming-of-age”, care a fost lansata in noiembrie 2022, platourile de filmare din Wednesday au devenit o atractie majora, dand Romaniei un impuls turismului TV.

Primul sezon filmat in Romania a insemnat insa mult mai mult pentru tara noastra, de la locuri de munca pentru foarte multi tehnicieni pana la prezenta in serial a unor actori romani. De altfel, o parte din echipa romana din spatele camerei a fost nominalizata la premiile Emmy alaturi de partea britanica si americana. Urban.ro a prezentat o serie de interviuri cu o parte dintre actorii romani din distributie.

Cum greva SAG-AFTRA s-a incheiat actorii si productiile mari intra in pregatire pentru a fi filmate serialele de success la care fanii asteapta continuarea.

Wednesday, care a fost reinnoit in ianuarie, provine de la MGM Television, al carui frate Amazon Studios are o experienta recenta in ceea ce priveste relocarea unui serial de gen extins dupa primul sezon cu The Lord of the Rings: The Rings of Power, care s-a mutat din Noua Zeelanda in Marea Britanie.

Si in cazul Wednesday relocarea este usor de facut din punct de vedere al decorurilor pentru ca, daca va reamintiti, la sfarsitul primului sezon a luat foc intreaga scoala in care invatau eroii.

Exista putine informatii despre directia in care va merge Wednesday; creatorii Al Gough si Miles Millar – care sunt si scenaristii acestui serial – si producatorul executiv/regizorul Tim Burton nu au dat detalii despre noua productie lasand actorii din distributie sa se joace cu audienta cu informatii la limita speculatiilor.

Gough si Millar au lasat sa se inteleaga ca am putea vedea mai multi membri ai familiei Addams si ca am putea explora mai mult relatia lui Wednesday cu mama ei, in timp ce Ortega, care devine producator pentru sezonul 2, a indicat ca serialul va pune mai mult accent pe horror decat pe romantismul adolescentin.

Nu exista inca o confirmare a distributiei, dar studioul a prelungit optiunile pentru principalii actori din sezonul 1 in timp ce se scriu scenariile. Dat fiind succesul primei serii pregatirile sezonului 2 din Wednesday au fost o prioritate pentru Netflix dupa greve.

Jenna Ortega (Wednesday Addams), Joy Sunday (Bianca Barclay), Emma Myers (Enid Sinclair) si Hunter Doohan (Tyler Galpin) au avut o aparitie video la evenimentul global pentru fani Tudum realizat de Netflix care a avut loc São Paulo, Brazilia, si au anuntat ca un nou membru al familiei Addams se va alatura in sezonul 2.

Distributia a confirmat vestea ca telespectatorii vor avea ocazia sa vada mai multi membri ai familiei, dar nu a dezvaluit despre cine ar fi vorba. Ortega a spus ca „i-ar placea sa o vada pe verisoara Itt”, in timp ce ceilalti membri ai distributiei au spus ca vor sa o vada pe bunica Addams.

O alta teorie a fanilor pe care a abordat-o distributia a fost cea a profesoarei Weems, interpretata de Gwendoline Christie, care se pare ca a fost lasata sa moara la sfarsitul primului sezon. Ortega subliniaza ca telespectatorii „nu au vazut niciodata inmormantarea ei”, ceea ce da nastere la speculatii ca ar putea fi inca in viata. Fanii au subliniat faptul ca la sfarsitul sezonului, Lurch are aparent o culoare a ochilor diferita de cea de cand telespectatorii l-au intalnit prima data, unii sustinand ca ar putea fi vorba de Weems, care este o metamorfoza.

In ceea ce priveste teasing-ul sezonului 2, distributia a fost limitata in ceea ce priveste ceea ce au putut spune. Myers a deschis spunand ca „se lucreaza la sezonul 2 chiar acum, iar povestea este atat de strict secreta incat nici macar noi nu stim ce se va intampla”.

Urmariti distributia Wednesday abordand mai multe teorii ale fanilor in videoclipul postat mai jos