Skip to content

Skincode: Ingrijirea tenului cu ingredente de precizie elvetiana

Pentru produsele de ingrijire a pielii diferenta o face expertiza, transparenta si capacitatea de a duce la bun sfarsit promisiunile inscrise pe eticheta. Acestea ar trebui sa rezolve primele probleme care se ivesc in paradisul frumusetii unei femei: aparitia semnelor ridarii, puseele acneice, petele pigmentare sau diminuarea fermitatii tonusului. Orice produs inovator gandit pentru a fi integrat in ritualuri de ingrijire pe termen lung trebuie studiat si pastrat la loc de cinste.  

Produsele care au la baza terapia celulara avansata, eficientizeaza regenerarea celulara

Un produs pe care il recomandam in meniul de beauty cotidian este crema de zi din gama Skincode Exclusive cu vitamina E si unt de shea. Stimuland productia de colagen, crema regenereaza celulele si diminueaza liniile fine.

Un mare plus al produselor din aceasta gama este faptul ca nu contin coloranti, parfum, conservanti sau derivate animale. Skincode mentine hidratarea la cote optime si ofera protectie impotriva radiatiilor UV si a radicalilor liberi.

Pastrand traditia preciziei si a puritatii elvetiene, SKINCODE Exclusive este o gama premium ce are la baza un concept avansat de ingrijire a tenului: accelereaza regenerarea celulara, avand la baza ingredientul activ ACR-G2. Acesta este un complex organic alcatuit din peptide, minerale, vitamine si ingrediente organice cu o putere de penetrare sporita in straturile profunde ale pielii pentru a stimula secretia de colagen natural.

ACR reprezinta combinatia intre proteinele care ajuta la regenerarea celulara si la refacerea sau vindecarea pielii, phytoestrogen, un compus obtinut din plante, cu rol in procesul anti-aging si in imbunatatirea aspectului pielii. Sinergia acestor substante, atent studiate in laboratoarele elvetiene, promite adevarate minuni pentru piele: hidratare si fermitate. 

Skincode, un brand cu istorie

Cei de la Skincode au pornit la drum in 1998 sub indrumarea Printului Michael Massalsky cu misiunea de a crea, cu ajutorul unor dermatologi, biologi si specialisti din intreaga lume, produse care sa ajute pielea si tenul pe termen lung, folosind numai ingrediente prietenoase cu mediul si tehnologii inedite.

Skincode are la baza principiile inovatoare ale elvetienilor privind regenerarea celulara, eficienta in lupta anti-imbatranire cu ajutorul complexului Active Cellular Regenerating (ACR).

Produsele brandului Skincode pot fi cumparate in farmaciile Help Net, iar crema din gama Exclusive poate fi folosita in completare cu serumul Cellular Wrinkle Prohibiting, conceput pentru a reduce ridurile existente printr-o nivelare a tenului. 

Citește în continuare