Skip to content

Sony va lansa pe 24 septembrie un canal TV dedicat Craciunului care va emite numai filme tematice.

Sony a anuntat de curand ca lanseaza in Mqrea Britanie un canal care reda filme de Craciun toata ziua si are ca scop sa ne aminteasca ca suntem mai aproape de sfarsitul anului. Iar perioada de toamna, cu zile care par din ce in ce mai scurte, devin un prilej bun de a ne bucura de o sarbatoare care aduce bucurie tuturor: Craciunul. 

Chiar daca in spatiul public exista o dezbatere aprinsa despre cand ar trebui sa inceapa campaniile dedicate de Craciun, avand in vedere ca multe branduri incep promovarea cu mult inainte de startul oficial, mijlocul lunii noiembrie, Sony considera ca un astfel de canal va creea un entuziasm pentru iubitorii perioadei festive create de Craciun. 

Canalul Sony Movies Christmas va emite din 24 septembrie si va difuza filme festive, inclusiv cele clasice dedicate perioadei Craciunului, dar si premiere si alte formate care sa duca privitorul in atmosfera sarbatorii. Canalul va emite pana in ianuarie. 

Filme in premiera ca “A Beauty and the Beast Christmas”, “Marrying Father Christmas” si “The Christmas Cabin” au fost anuntate deja. “A Christmas Eve Miracle”, “Christmas Cruise”, “ Lucky Christmas”, “The Christmas Contract”, “Singing for Christmas”, fac parte din lista de recomandari care se vor putea vedea pe canalul Sony Movies Christmas.

De asemenea, vor exista weekenduri tematice pentru filmele de Craciun, cum ar fi Comedii de Craciun, Naughty vs. Nice, Wicked Christmas, Singing for Christmas, printre altele.  

Si anul trecut Sony a emis exclusiv pe canalul Sony Movies Christmas povesti de Craciun, reactiile fiind foarte pozitive din partea publicului. 

Citește în continuare