Skip to content

Special Urban, Playlist motivational: Andrei Majeri

Continuam seria playlist-urilor motivationale cu unul dintre tinerii regizori care lucreaza in foarte multe dintre teatrele din tara: Andrei Majeri.

Andrei Majeri este cunoscut pentru spectacolele “Amplexus” (dupa un text propriu, la Teatrul “Elvira Godeanu” din Tg. Jiu), “Mesterul Manole” si “Moarte si reincarnare intr-un cowboy” la Teatrul National din Cluj-Napoca, “Las Menninas” la Teatrul Maghiar din Cluj, “Exploziv” la Teatrul National Marin Sorescu din Craiova, “Medea’s Boys” si “Pulverizare” la Apollo 111, “Organic” la Teatrul National Bucuresti sau “Draga Doamna Profesoara” la Teatrul Municipal din Baia Mare.

E interesat de arhitectura si pictura (are adesea trimiteri la tablouri celebre in felul in care aseaza actorii intr- scena), si este doctorand al Facultatii de Teatru si Televiziune din cadrul Universitatii „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca.

Mai jos gasiti playlistul lui Andrei, o serie de cantece eclectice asemanatoare cu cele pe care le veti asculta in spectacolele pe care le regizeaza.

Patti Smith Group – Because the Night

Lady – Karma

Amália Rodrigues (1976 Bucharest): Quando Carolina dança

Cântec de nuntă (Fetiţă de om bogat) – Domnica Trop

LA LUPE – Fever

Citește în continuare