Skip to content

Special Urban, Playlist motivational: Pavel Bartos

Continuam seria playlist-urilor motivationale in vremuri dificile.

E o oaza in care sa aveti spatiu in care sa nu va mai ganditi la lucrurile grele din aceasta perioada, dar si o cale prin care sa-i cunoasteti pe artistii pe care-i iubiti.

Acum e momentul unui actor pe care daca-l roaga autoritatile sa stea in piata sa incurajeze lumea, ar sta ore in sir doar la imbratisari. Nu e loc pentru imbratisari acum, dar e loc pentru optimismul si voiosia, pentru sufletul bun al lui Pavel Bartos.

Cei mai multi il stiti ca prezentator la Vocea Romanie sau Romanii au talent, dar el este actorul Teatrului Odeon unde joaca multa comedie ( Gaitele, Sluga la doi stapani, Aventurile lui Habarnam) dar si minunatul rol din Fugarii, Orlov (un colaj de momente dupa Cehov) unde e un derbedeu grobian, bogat, – atat de departe de caracterul lui din viata de dincolo de scena.

Pavel ar putea preda in fiecare zi lectii de optimism; n-a avut o viata usoara si, cand a inceput sa aiba succes (dupa foarte multa munca, succes sustinut cu imens de multa munca), n-a uitat niciodata de unde a plecat. E unul dintre cei mai generosi actori ai generatiei lui, care-si sustine colegii la premiere sau spectacole, mergand si la teatrele vecine, in ciuda unui program super incarcat pe care-l avea.

Acum e acasa, ca toata lumea, are grija de moralul celor 3 fetite si al sotiei si de moralul nostru cu acest playlist minunat.

1. Dean Martin – That’s amore

2.Louis Amstrong -What a Wonderful World

3.John Lennon -Imagine

4.Bobby McFerrin – Don’t worry be happy

5.Smiley – Oarecare

6.Bob Marley – Buffalo soldier

7.Luciano Pavarotti -Funiculi Funicula

8.Metallica – Nothing else matters

9.Queen – Innuendo

10.Beatles – Let it be

Citește în continuare