Skip to content

Steve Buscemi s-a alaturat distributiei sezonului 2 al serialului „Wednesday”. Buscemi a jucat in filme precum „Reservoir Dogs”, „Fargo” si a regizat „The Sopranos”

Detaliile exacte despre personaj nu se stiu inca, dar sursele spun ca Buscemi va juca rolul noului director al Academiei Nevermore.

Sunt disponibile  putine detalii despre noul sezon al serialului „Wednesday”, in afara de faptul ca Jenna Ortega se va intoarce in rolul fiicei titulare a familiei Addams care trece prin adolescenta.

Primul sezon, filmat in Romania, s-a incheiat cu Wednesday reusind sa rezolve cu succes o serie de crime macabre si, in acelasi timp, sa zadarniceasca o incercare de a distruge Nevermore si pe studentii sai.

Filmarile pentru  sezonul 2 au fost amanate din cauza grevelor scriitorilor si actorilor care au inchis mare parte din Hollywood in 2023, desi se asteapta ca productia sa inceapa la sfarsitul lunii aprilie in Irlanda.

Buscemi este un actor extrem de apreciat, cunoscut pentru abilitatea sa de a interpreta roluri dramatice si comice in egala masura. A jucat in filme precum „Reservoir Dogs”, „Fargo”, „The Death of Stalin” si in numeroase productii ale lui Adam Sandler. De asemenea, a jucat in seriale precum „Boardwalk Empire”, „Miracle Workers”, sezonul 5 din „The Sopranos” si a avut aparitii memorabile ca invitat in emisiuni precum „30 Rock” si „Unbreakable Kimmy Schmidt”. A fost nominalizat de opt ori la premiile Emmy, inclusiv pentru „Boardwalk Empire” si pentru rolul principal si regia din „The Sopranos”. A castigat premiul Emmy pentru cel mai bun serial de varietati de scurt metraj in 2016 pentru „Park Bench with Steve Buscemi”.

„Wednesday” a debutat initial in noiembrie 2022 si a devenit instantaneu un succes masiv pentru Netflix. Este unul dintre cele mai vizionate seriale pe care streamerul le-a lansat vreodata si a fost nominalizat la 12 premii Emmy, castigand patru.

Alfred Gough si Miles Millar au creat „Wednesday” si sunt, de asemenea, co-showrunner si producatori executivi.Tim Burton a regizat primele patru episoade din primul sezon si este, de asemenea, producator executiv al serialului.

Citește în continuare