Skip to content

The New Look, un serial despre Christian Dior si Coco Chanel, care se desfasoara in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, intra in productie. In rolurile principale Ben Mendelsohn, câstigator al unui premiu Emmy, si Juliette Binoche, laureata a unui premiu Oscar.

The New Look, filmul cu Ben Mendelsohn si Juliette Binoche,  a fost creat de Todd A. Kessler, co-creatorul Bloodline si Damages, pentru Apple Studios, a anuntat revista Deadline.

Scris, produs si regizat de Kessler, The New Look este inspirat de evenimente reale si denumit dupa porecla cu care stilul Dior a intrat in istorie.

Filmat exclusiv la Paris, serialul prezinta ascensiunea fulminanta a creatorului de moda Christian Dior (Mendelsohn), care o detroneaza pe Marea Doamna Coco Chanel (Binoche) si contribuie la readucerea spiritului si a vietii in lume cu amprenta sa revolutionara, iconica, de frumusete si influenta.

Pe lânga Dior (Mendelsohn), ale carui creatii au dominat moda mondiala in deceniul care a urmat celui de-al Doilea Razboi Mondial, si Chanel (Binoche), saga impletita va include povestile altor contemporani si rivali ai lui Dior: Balmain, Balenciaga, Givenchy, Pierre Cardin, Yves Saint Laurent si multi altii.

Mendelsohn a fost atasat inca de la inceput pentru a juca in The New Look, reunindu-se cu Kessler dupa rolul lui Mendelsohn, câstigator al unui premiu Emmy, in serialul Bloodline de la Netflix, pe care Kessler l-a co-creat si l-a produs. Apple TV+ a continuat sa distribuie rolul co-liderului, Chanel, inainte de a da oficial startul serialului.

Cunoscut si pentru rolurile sale din Animal Kingdom, The Dark Knight Rises, Rogue One: A Star Wars Story, Captain Marvel, The King si The Outsider de la HBO, Mendelsohn joaca in Cyrano de Joe Wright si va putea fi vazut in continuare in Secret Invasion de la Marvel Studios pentru Disney+, precum si in Misanthrope de Damián Szifron, alaturi de Shailene Woodley.

In prima sa incursiune majora in televiziunea americana, Binoche va putea fi vazuta in curând in The Staircase, adaptarea in serie limitata a serialului documentar despre crime reale de la HBO Max. Câstigatoare a unui premiu Oscar pentru „Pacientul englez”, Binoche va putea fi vazuta pe marele ecran alaturi de Vincent Lindon in „Fire”, de Claire Denis.

Citește în continuare