Skip to content

Jared Leto si Thirty Seconds to Mars revin in concert la Bucuresti pe 25 octombrie. Astazi se pun in vanzare biletele.

Thirty Seconds To Mars revin la Bucuresti pe 25 octombrie la Hala Laminor. 

Jared Leto si colegii aduc „Seasons World Tour” si in Romania. Turneul, cel de-al saptele al trupei, desi promoveaza noul album al trupei „It’s the End of the World, But It’s a Beautiful Day”, va include toate piesele care i-au facut celebri.

Va fi al treilea concert Thirty Seconds To Mars in tara noastra dupa showul din 2014 de la Romexpo si cel din 2019 la Electric Castle.

Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro  incepand de astazi.

Sunt disponibile trei tipuri de bilete: Premium – in tribuna fara loc, la inaltime, aproape de scena cu bar separat – doar 500 de locuri – 599 de lei in presale si 700 la intrare; Categoria A – fara loc in fata scenei – 329 de lei in presale si 350 de lei la intrare; Categoria B – fara loc, in spatele categoriei A –  259 de lei in presale si 280 de lei la intrare.

Copiii sub 10 ani au intrarea libera insotiti de un adult posesor de bilet.

„It’s the End of the World, But It’s a Beautiful Day” a fost lansat pe 15 septembrie 2023 si marcheaza primul disc fara chitaristul Tomo Miličević, care a parasit trupa in iunie 2018.

Turneul mondial „Seasons 2024 World Tour” a inceput in luna martie cu o serie de aparitii la festivaluri din America de Sud si Mexic, dupa care trupa va porni seria de spectacole in Marea Britanie si Europa in lunile aprilie si mai. Va urma etapa nord-americana, din iulie pana la inceputul lunii septembrie, iar apoi  se vor indrepta spre Australia si Noua Zeelanda.

Concertele promoveaza albumul “It’s the End of the World But It’s a Beautiful Day” care a fost lansat la jumatatea lunii septembrie, primul single fiind intitulat „Stuck”. Mai jos puteti asculta noile melodii, pentru a incepe pregatirea pentru showul din octombrie.

Pentru a promova turneul, Jared Leto a escaladat anul trecut pe Empire State Building din New York. A urcat de la etajul 86 la 104 cu mainile goale, fara manusi, fiind agatat de doua cabluri de siguranta ancorate pe acoperisul cladirii.

Thirty Seconds to Mars isi au originea in Los Angeles, bazele formatiei fiind puse in 1998. 

Membrii fondatori sunt fratii Jared Leto si Shannon Leto. Primele concerte au fost sustinute sub diferite nume pana cand au ajuns la ‘Thirty Seconds to Mars’, nume preluat dintr-un manuscris intitulat Argus Apocraphex ce a fost scris de un fost profesor de la Harvard.

Muzical, Thirty Second to Mars abordeaza un progressive rock cu influente de space rock, la care se adauga elemente de muzica electronica. Pana in prezent au lansat sase materiale de studio care le-au adus 14 Discuri de Platina si 19 Discuri de Aur, intrand in topurile din intreaga lume. De-a lungul timpului au colaborat cu artisti importanti ai scenei muzicale internationale printre care Maynard James Keenan, Ed Sheeran sau Bob Ezrin.

Trupa il are ca solist vocal pe carismaticul Jared Leto, actor premiat cu Premiul Oscar, un Glob de Aur si un premiu Screen Actors Guild (SAG Awards) pentru rolul din Dallas Buyers Club (2013). 

Jared are multe filme de succes jucate printre care „Fight Club”, „Requiem for a Dream”, „American Psycho”, „Girl, Interrupted”, „Mr. Nobody” sau „Suicide Squad” unde l-a jucat pe Joker.  

Leto a regizat, de asemenea, videoclipuri muzicale, incluzand castigatoarele Premiului MTV Music Award, The Kill (2006), Kings and Queens (2009) si Up in the Air (2013).

Citește în continuare