Skip to content

(video) A aparut noul trailer pentru urmatoarea serie Bridgeton – „Queen Charlotte: A Bridgerton Story”. Serialul va fi disponibil pe Netflix din 4 mai

Producatorii Bridgerton au anuntat cea de-a treia serie, trailerul complet si imagini din „Queen Charlotte: A Bridgerton Story”, cu data premierei pe 4 mai 2023. Netflix a reconfirmat ca va mai exista si sezonul 4 al productiei Bridgerton.

„Queen Charlotte: A Bridgerton Story” urmareste ascensiunea lui Charlotte la putere si casatoria ei cu Regele George. Trailerul invita telespectatorii la „povestea care a inceput totul”, aratand cateva viziuni ale romantismului dintre Charlotte si George.

Imaginile si trailerul au fost facute publice la un eveniment virtual de Ziua Indragostitilor, unde showrunner-ul Shonda Rhimes i-a avut invitati pe membrii distributiei, printre care Golda Rosheuvel (Regina Charlotte), India Amarteifio (Tanara Regina Charlotte), Corey Mylchreest (Tanarul Rege George) si Arsema Thomas (Tanara Lady Danbury) pentru a vorbi despre seria noua, temele sale, si relatia cu universul Bridgerton. Evenimentul a inclus si mesaje inregistrate de la Adjoa Andoh (Lady Danbury) si Ruth Gemmell (Lady Violet Bridgerton), dupa cum noteaza publicatia Variety.

Distributia ii mai include si pe Michelle Fairley (Princess Augusta), Sam Clemmett (Tanarul Brimsley), Freddie Dennis (Reynolds), Richard Cunningham (Lord Bute), Tunji Kasim (Adolphus), Rob Maloney (Royal Doctor), Cyril Nri (Lord Danbury) si Hugh Sachs (Batranul Brimsley).

Netflix descrie „Queen Charlotte: A Bridgerton Story” ca fiind „centrata pe ascensiunea Reginei Charlotte intr-o pozitie de putere si proeminenta, un prequel liric pentru Bridgerton care spune povestea modului in care casatoria tinerei Reginei cu Regele George a starnit atat o iubire mareata dar si un schimb societal, care a creat lumea Ton-ului mostenita de personajele din Bridgerton”.

Pentru acest sezon, filmarile au inceput in februarie 2022 si s-au incheiat pe 30 august 2022. Cele 8 episoade care au fost anuntate vor urmari tranzitia tinerei Charlotte si transformarea ei intr-unul din cei mai puternici monarhi europeni, desi primele stiri anuntau ca sezonul 3 va fi bazat pe povestea Penelopei cu tanarul Colin.

Mai jos puteti citi mai multe despre cartea care va sta la baza serialului si care va fi lansata in curand.

Citește în continuare