Skip to content

Unde sa faceti Indoor Cycling in Bucuresti

Indoor Cycling sau antrenamentul Spinning reprezinta pentru multi o provocare, dar una cu o rasplata pe masura. In 60 de minute de pedalat intens veti arde intre 600 si 1000 de calorii, iar beneficiile nu se opresc aici.

Inca de la prima clasa de Indoor Cycling veti avea mai multa energie si un tonus mai bun, iar dupa numai o luna veti vedea si primele efecte: kilograme si centimetri in minus, mai putina celulita si un trup mai tonifiat.

Desi la prima vedere Spinningul poate sa para foarte solicitant, accesibil numai celor cu o pregatire fizica peste medie, cluburile si centrele fitness ofera si ore de Spinning la un nivel incepator sau mediu.

Asadar, oricine poate incerca acest antrenament “la moda” in filmele americane. Pe langa impactul asupra trupului si al sanatatii noastre,  Indoor Cyclingul va invata sa va reglati respiratia, sa va sincronizati, sa lucrati in echipa si sa iesiti astfel din zona voastra de confort.

Echipamentul este important si aici, asa ca practicati Indoor Cycling in pantaloni stramti sau scurti, care sa nu se agate in pedale, bluza comoda/bustiera si pantofi speciali pentru acest tip de antrenament sau unii cu o talpa cat mai tare. In plus, nu uitati nici de sticla de apa sau de prosop.

Aflati mai jos unde puteti face Indoor Cycling in Bucuresti, reglati-va bicicleta pe dimensiunile voastre, asigurati-va ca aveti muzica antrenanta si un instructor care sa va motiveze, dupa care puteti incepeti cu incredere ora de Indoor Cycling.

Viva Sport Club

Adresa: Soseaua Oltenitei, nr. 103, Sector 4, Bucuresti
Website: https://vivasportclub.ro/

Va puteti inscrie la orele de Cycling de la Viva Sport Club prin programare telefonica. La cele 40 de biciclete speciale se lucreaza pe “intervale” adica viteza si rezistenta se modifica periodic, insa fiecare poate lucra la nivelul sau, micsorand cele doua coordonate, fara a se opri.

Fit Class

Adresa: Strada Rotunda, nr. 6A, Sector 3, Titan, Bucuresti
Website: https://fitclass.ro

Cycling Studio de la Fit Class ofera Spinning de nivel incepator, mediu si avansat, in grup de cel putin 5 participanti. Asadar, aveti asigurat un antrenament plin de energie si ritm, in cadrul caruia va veti bifa obiectivele, fie ca v-ati setat cresterea rezistentei, fie ca va doriti arderea caloriilor sau tonifierea musculaturii.

DownTown Fitness

Adresa: Bulevardul Ion Mihalache, nr. 60, Sector 1, Bucuresti
Website: https://downtownfitness.ro

Clasele de Indoor Cycling de la DownTown Fitness se tin intr-un cadru modern, bine amenajat, intr-o atmosfera placuta si totodata antrenanta, intretinuta de cei trei instructori. Puteti experimenta acest tip de antrenament de luni pana vineri, la ore diferite, in functie de programul vostru.

Gema Fitness

Adresa: Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 8A, Sector 6, Bucuresti
Website: https://gemafitness.ro

“Cycling cu Razvan” reprezinta la Gema Fitness un antrenament de aproape 60 de minute, la un nivel mediu spre intens. Bineinteles, muzica, instructorul, miscarile va vor obliga sa va depasiti limitele si sa ajungeti, fizic si mental, acolo unde poate nici nu v-ati fi gandit.

Lotus Sport

Adresa: Strada Padesu, nr. 2, Sector 4, Bucuresti
Website: https://www.lotussport.ro

In cadrul Lotus Sport, studioul de Indoor Cycling este special echipat si amenajat astfel incat sa va ofere o experienta placuta si eficienta. Si aici trebuie sa sunati in prealabil pentru o rezervare, dupa care sa spuneti “da” provocarii unui antrenament mediu spre intens, la care veti arde in jur de 800 calorii pe sedinta.

Ladies Wellness Club

Adresa: Strada Nerva Traian, nr. 12, Sector 3, Bucuresti
Website: http://www.ladieswellness.ro

Bazat pe un concept dedicat in exclusivitate femeilor, Ladies Wellness Club are in portofoliu inclusiv sedinte de Spinning. Mersul pe bicicleta in ritm alert, pe muzica, “acompaniat” de un instructor care sa va motiveze va vor binedispune si va vor lucra frumos corpul.

Exclusive Fitness

Adresa: Strada Branduselor, nr. 2, Sector 3, Bucuresti
Website: http://exclusivefitness.ro

La sala de fitness din Vitan, parte a Exclusive Fitness, aveti si optiunea de Indoor Cycling. Printre atuurile acestei sali sunt echipamentele moderne si atmosfera relaxanta, dar care va si motiveaza in sustinerea antrenamentelor.

Big Gym

Adresa: Strada Husi 13, Sector 4, Bucuresti
Website: https://biggym.ro

Sala de fitness care a pornit la drum cu un concept nou, “aduce antrenorul fitness chiar la voi in cartier”  si are in portofoliu inclusiv clase de Indoor Cycling. Acestea necesita programare si se tin lunea, miercurea si vinerea.

Citește în continuare