Skip to content

(video) Beyonce lanseaza Renaissance: Act II pe 29 martie, un album country. Primele doua single-uri,”Texas Hold ‘Em” si „16 Carriages”, au fost deja lansate

Disputa in suprematia muzicii dintre Beyonce si Taylor Swift a ajuns is la Super Bowl. In timp ce Taylor a cucerit presa inainte de meci cu articolele despre participarea sa la ceremonie, Beyonce a fost castigatoarea din timpul meciului, dar si post eveniment. Ea a cumparat un spatiu publicitar de 30 de secunde contra a 7 milioane de dolari in pauza publicitara a meciului si a anuntat continuarea albumului Renaissance, cu o parte country.

Primul Renaissance a fost lansat in iulie 2022. „Acest proiect in trei acte a fost inregistrat pe parcursul a trei ani, in timpul pandemiei”, a scris Beyoncé in notele de insotire a discului la vremea respectiva. „O perioada de nemiscare, dar si o perioada in care am descoperit ca sunt cea mai creativa.”

Imediat dupa reclama din pauza Super Bowl au fost lansate si doua piese („Texas Hold ‘Em” si „16 Carriages”) din Renaissance Act II, ambele infatisand-o pe Beyoncé purtand o palarie de cowboy. Noul album este anuntat pentru 29 martie. Ca teasing, ea a purtat o palarie alba de cowboy la gala Grammy de saptamana trecuta, unde sotul ei, Jay-Z, a primit un premiu pentru impactul sau global.

Turneul Renaissance al lui Beyoncé a avut incasari de 579 de milioane de dolari si a fost urmat de Renaissance: A Film by Beyoncé – partial documentar, partial film de concert, care a ajuns in cinematografele din SUA in noiembrie. Artista a lansat un nou single, My House, in luna urmatoare.

Dezvaluirea „Act II” a lui Beyoncé urmeaza unei serii de anunturi de album country de profil inalt in aceasta luna, dupa ce Lana Del Rey a confirmat ca propriul sau album country Lasso este in lucru la inceputul lunii februarie, iar vedeta country Kasey Musgraves a anuntat ca cel de-al cincilea album al sau, Deeper Well, va fi lansat la jumatatea lunii martie. Dupa anuntul facut duminica de Beyoncé, rapperul si cantaretul Lil Nas X – care a doborat recorduri cu propriul sau single viral cu tematica country Old Town Road in 2019 – a postat pe X: „Beyoncè finna make me put my cowboy hat back on”.

Citește în continuare