Skip to content

(video) Fiica lui Sinéad O’Connor a uimit publicul cu o interpretare spectaculoasa a piesei „Nothing Compares 2 U”. Roisin Waters a cantat intr-un spectacol omagial sustinut la Carnegie Hall

Sinead O’Connor, circa early 1990’s, photo: Kate Garner,, Courtesy Everett Collection,

Concertul special, care a fost anuntat in ianuarie, a avut loc la Carnegie Hall din New York City. Denumit „Sinéad & Shane At Carnegie Hall”, evenimentul a avut loc in memoria lui O’Connor si a regretatului solist al trupei Pogues, Shane MacGowan – ambii decedati anul trecut.

Suita de cantece de inchidere a inclus o interpretare emotionanta a single-ului clasic al lui O’Connor din 1990, „Nothing Compares 2 U”, de catre fiica sa Roisin Waters, in varsta de 28 de ani.

Aceasta a aparut desculta pe scena si a fost sustinuta de o formatie live.In urma cover-ului, Waters a fost aplaudata cu entuziasm si a primit aplauze uriase din partea publicului.

Roisin, al carei tata este editorialistul irlandez John Waters, s-a nascut in 1996.

In cadrul concertului, Bettye LaVette a cantat melodia lui O’Connor „I Do Not Want What I Haven’t Got”, Cat Power a interpretat „The Body Of An American” a trupei The Pogues, iar Resistance Revival Chorus a cantat melodia lui O’Connor „Thank You For Hearing Me”.

Incasarile spectacolului „Sinéad & Shane At Carnegie Hall” au fost in beneficiul PEN America.

O’Connor a murit la varsta de 56 de ani in iulie anul trecut. La vremea respectiva, politia a confirmat ca aceasta a fost gasita fara viata in locuinta sa din Londra si a fost declarata moarta la fata locului. In luna ianuarie a acestui an s-a confirmat ca a murit din cauze naturale.

MacGowan a murit din cauza unei pneumonii pe 30 noiembrie 2023. Avea 65 de ani.

Luna trecuta, O’Connor a fost nominalizata postum pentru Rock & Roll Hall Of Fame 2024. Castigatorii urmeaza sa fie anuntati la sfarsitul lunii viitoare, iar o introducere oficiala in Hall va avea loc in Cleveland, Ohio, in aceasta toamna.

Citește în continuare